1. Cum il asteapta copiii tai pe Mos Nicolae? Ce stiu despre el?
Fiul meu e deja mare si stie despre ce e vorba, are aproape 18 ani. Insa se bucura intotdeauna de cadouri, de surprize, asa ca pot spune ca si el il asteapta pe Mos Nicolae. Pentru fetita mea, Miruna, care este mai mica, sarbatoarea este insa cu adevarat speciala. Are grija sa pregateasca ghetutele si il asteapta cuminte si nerabdatoare pe Mos Nicolae. Pregateste ghetute chiar si pentru canarul si catelul nostru, vrea ca Mosu’ sa fie darnic cu toata lumea. :)

2. Vine Mos Nicole la ei?
Au fost, n-au fost cuminti, Mosu’ vine oricum.

3. Cum le-a ales Mosul cadourile?
La noi in familie traditia este ca Mos Nicolae sa aduca fructe si dulciuri, prajituri si alte bunatati. In schimb, Mos Craciun este cel care vine incarcat de daruri mai "consistente".4. Au primit vreodata vreo nuielusa in loc de cadouri?
Nu, niciodata. Chiar daca au mai facut si nazbatii, e o sarbatoare pe care ei o asteapta foarte mult. Isi fac incalzirea pentru Mos Craciun, care vine mai incarcat.
 
5. La voi, parintii, vine Mosul?
Da, intotdeauna vine si la noi. Chiar daca mai uitam, Miruna, fetita noastra, are grija sa ne puna si noua ghetele la usa.
 
6. Care este pentru voi sarbatoarea de Mos Nicolae (din copilaria voastra) pe care n-o veti uita niciodata?
Tin minte ca ai mei faceau ce faceau si de Mos Nicolae primeam fructe care se obtineau destul de greu – banane, portocale. Erau vremuri mai grele, insa bucuria noastra era fara margini cand descopeream ce ne lasase Mosul. Cand am crescut mi-am dat seama si am apreciat efortul lor.