Cei opt concurenti ramasi in competitia pentru marele premiu in valoare de 50.000 de Euro au avut parte un duel de zile mari. 

24 de concurenti au intrat in bucataria MasterChef, insa doar cei mai buni opt bucatari amatori au avut sansa sa afle ce inseamna emotiile semifinalei.

Au trecut prin cele incitante provocari!

Ana, Atena, Alexandra, Lori, Bologa, Raul, Robert si Falvius s-au duelat in trei probe de foc, care vin la pachet cu multe alte surprize. 

Chef Samuel Le Torriellec, chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu le-au punctat preparatele cu note de la 1 la 10, iar concurentii care au reusit sa acumuleze cele mai multe puncte in cele trei probe au intrat in marea finala! 
Doar patru dintre cei opt au avut sansa sa treaca mai departe catre marele premiu, ceilalti patru fiind eliminiati in baza notelor obtinute. 


Cei trei jurati le-au pregatit probe spectaculoase, unice in competitia MasterChef de pana acum, menite sa scoata din concurenti tot ce este mai bun, sa le testeze creativitatea, sa ii motiveze, sa puna 100% din potentialul lor in preparate. 

In urma celor trei probe de foc, Flavius, Ana, Robert si Alexandra sunt concurentii care au reusit sa acumuleze cele mai multe puncte si sa ajunga in marea finala MasterChef!