• Emisiuni
  • MasterChef
  • Florin Busuioc, unul dintre invitatii-surpriza de la MasterChef, a fost profund impresionat de experienta traita

Florin Busuioc, unul dintre invitatii-surpriza de la MasterChef, a fost profund impresionat de experienta traita

Florin Busuioc, unul dintre invitatii-surpriza de la MasterChef, a fost <span style="color: rgb(255, 0, 0);">profund impresionat de experienta traita</span>

Afla chiar de la el cum i s-a parut participarea la una dintre probele MasterChef.

"Cand am fost invitat in emisiunea Masterchef sa-mi dau cu parerea despre ceea ce urmau sa faca concurentii, am fost un pic speriat. In primul rand pentru ca nu sunt un specialist si in al doilea rand pentru ca nu-mi place sa dau verdicte", spune Busu.

"Slava Domnului, nu a trebuit sa fac nici una, nici alta. Pur si simplu am gustat si m-am “imbatat” cu aromele surprinzatoare ale creatiilor concurentilor, pentru ca trebuie sa stiti ca da, ei acolo creeaza. Mai cu seama la aceasta proba la care am asitat si eu, o proba in care miza era tocmai creatia", adauga el.

"Sunt uimit de puterea cu care cei trei semizei cateodata rautaciosi, v-ati dat seama ca vorbesc despre jurati, reusesc sa-mi transmita intreaga savoare sau, dimpotriva, lipsa gustului unui preparat. Ceea ce in televiziune este foarte complicat pentru ca, sa nu uitam, la MasterChef personajul principal este mancarea. Pe care eu, spectator, nu pot sa o gust, nu pot sa o miros”, mai explica Florin Busuioc.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni