• Emisiuni
  • MasterChef
  • Florin Călinescu intră în bucătăria MasterChef și îi provoacă pe concurenți să gătească preparatul lui preferat

Florin Călinescu intră în bucătăria MasterChef și îi provoacă pe concurenți să gătească preparatul lui preferat

Florin Călinescu intră  în bucătăria MasterChef și îi provoacă pe concurenți să gătească preparatul lui preferat

O nouă săptămână începe în bucătăria MasterChef pentru concurenții ajunși în Top 10! Cu fiecare etapă, provocările devin tot mai dificile, iar concurenții tot mai concentrați pentru a demonstra că merită încrederea juraților și premiul cel mare. 

În această seară, Florin Călinescu va fi invitatul supriză care îi va supune pe concurenți la o altă probă ”Mistery Box”. Ingredientul misterios pe care aceștia îl vor descoperi în cutii este limba de vacă. Florin Călinescu și cei trei jurați vor sta constant în preajma concurenților pentru a analiza cum se descurcă și ce preparate vor duce la capăt. 

Dilly Chilly va fi extrem de fericită să afle ce oaspete vor avea în această seară deoarece ”Florin Călinescu are picanteriile la el tot timpul”, însă preparatul ales de el îi va speria pe toți cei aflați în bucătărie: ”Am impresia că e un balaur din mare”, va declara Raluca Podea. 

De la 22:30, la PRO TV, vom afla cine îi va impresiona pe jurați și va obține, astfel, o serie de avantaje pentru următoarea etapă a competiției și cine va dezamăgi și se va confrunta cu emoțiile duelului! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni