• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chefii, la cratita! Vezi ce minuni au iesit din mainile lor! Cel mai tanar jurat MasterChef din lume a facut 5 feluri de mancare: "Am avut emotii!"

Chefii, la cratita! Vezi ce minuni au iesit din mainile lor! Cel mai tanar jurat MasterChef din lume a facut 5 feluri de mancare: "Am avut emotii!"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Chefii, la cratita!</span> Vezi ce minuni au iesit din mainile lor! Cel mai tanar jurat MasterChef din lume a facut 5 feluri de mancare: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"Am avut emotii!"</span>

Show-ul este integral pe voyo.ro. Stiai ca acum poti degusta mancarurile gatite de Chef Florin Dumitrescu? Participa AICI la concursul "Ia-ti diploma de MasterChef".

Etapa a doua a serii i-a adus pe cei trei chefi in postura de a gati in fata concurentilor. Acestia au putut urmari cum pregateste Chef Sorin vita, Chef Florin cinci feluri de creveti cu alte ingrediente exotice, iar Chef Catalin cotlete de miel.

Dupa ce au urmarit cu atentie o adevarata proba de maiestrie in bucatarie, dupa ce au gustat si au scos sunete de admiratie cand au vazut platingul spectaculos al fiecarui jurat, concurentii au asteptat cu nerabdare si curiozitate decizia lui Petru. In calitate de castigator al probei precedente, Petru a putut alege ce sa gateasca el, dar si ceilalti concurenti. 


Show-ul MasterChef este integral pe voyo.ro. 
 



"Singurul moment in care am avut emotii" a scris ieri Chef Florin pe contul sau de Facebook, referindu-se la aceasta editie de Masterchef.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni