• Emisiuni
  • MasterChef
  • Iubita lui Florin Dumitrescu de la "MasterChef", silueta de vis la 3 luni de la nastere. Primele imagini de la petrecerea de botez

Iubita lui Florin Dumitrescu de la "MasterChef", silueta de vis la 3 luni de la nastere. Primele imagini de la petrecerea de botez

Iubita lui Florin Dumitrescu de la "MasterChef", silueta de vis la 3 luni de la nastere. Primele imagini de la petrecerea de botez

Florin Dumitrescu, juratul de la "MasterChef", si logodnica sa Cristina Sima au botezat-o in acest weekend pe Ava Elisabeta, fetita lor in varsta de trei luni.

Invitatii au avut parte si de o surpriza, atunci cand juratul de "MasterChef" a anuntat in toiul petrecerii ca el si Cristina se vor casatori.

Cristina a facut senzatie la petrecere, unde a aparut imbracata intr-o rochie lunga, neagra si eleganta, care i-a scos in evidenta silueta de invidiat. La doar trei luni de la nasterea fiicei sale, iubita lui Florin Dumitrescu a revenit spectaculos la formele de dinainte de sarcina.

"MasterChef - Proba celebritatii", din octombrie la ProTV. Lista completa a vedetelor care s-au inscris in concurs


"Mi-a venit sa plang de vreo sase ori. Ava a plans putin la final. E un copil perfect, seamana cu mine. De ce sa fie agitatie si opulenta? Sunt atatea ocazii de nunta secolului si de botezul secolului". a declarat Florin pentru "Povestiri Adevarate" despre botezul la care au fost invitati doar prietenii foarte apropiati, colegii si rudele.

"Botezul e un moment atat de intim, nu am vrut sa facem un circ din treaba asta.  Ava Elisabeta are un accent roial, ne-a placut noua. Au plans si bunicii, e normal, e un moment special", a spus si Cristina, iubita lui Florina.



Citeste mai mult pe acasatv.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni