• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Sorin Bontea, asa cum nu o sa-l vezi niciodata la "MasterChef". Fanii au fost surprinsi: "Te indragostesti de el cand apare asa"

Chef Sorin Bontea, asa cum nu o sa-l vezi niciodata la "MasterChef". Fanii au fost surprinsi: "Te indragostesti de el cand apare asa"

Chef Sorin Bontea, asa cum nu o sa-l vezi niciodata la "MasterChef". Fanii au fost surprinsi: "Te indragostesti de el cand apare asa"

Cei trei chefi de la emisiunea "MasterChef" si-au facut o reputatie de jurati exigenti, care nu tolereaza nicio greseala in bucatarie. Chiar si cei mai buni concurenti de pana acum au reusit cu greu sa smulga complimente din partea celor trei.

Cu toate acestea, in timpul liber, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu renunta la atitudinea dura. Chef Florin a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de chef Sorin, ambii zambitori, asa cum rareori s-a intamplat ca publicul sa-i vada in emisiunea de la ProTV.

"Cu zambetul pe buze mai rar! Bai, dar cand zambeste Bontea sigur creste o floare! Photo by Scarlatescu...", a scris chef Florin Dumitrescu pe reteaua de socializare.

Prinde gustul competitiei! "MasterChef" - marti, de la 20.30, la ProTV

Fanii celor doi chefi au fost placut surprinsi sa vada imaginea cu cei doi:

"Nu stiu de ce, dar am impresia ca dansul zambeste si ii place sa zambeasca destul de des!", "Cam rar, ce-i drept, cand zambeste Bontea....dar merita sa-i vezi zambetul!", "Dar ce zambet are D-nul Bontea...Te indragostesti la prima vedere!:))", "Vrea sa para dur, dar cred ca are suflet bun". "Da, va sta mai bine cand zambiti", au comentat prietenii virtuali ai juratului de la "MasterChef".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni