• Emisiuni
  • MasterChef
  • A crescut in orfelinat si a triumfat la "MasterChef". "Prajitura de criza" i-a indulcit pe jurati imediat

A crescut in orfelinat si a triumfat la "MasterChef". "Prajitura de criza" i-a indulcit pe jurati imediat

A crescut in orfelinat si a triumfat la "MasterChef". "Prajitura de criza" i-a indulcit pe jurati imediat

Florin Vartolomei a fost abandonat in spital la nastere, iar traiul in orfelinat l-a fortat sa invete sa se descurce singur, atat in viata, cat si in bucatarie. Pentru auditia la MasterChef, Florin a gatit o prajitura de criza, asa cum a denumit-o el.

"Cand m-am nascut, mama m-a dat la spital. Nu simt nimic pentru ea, nu am ura pentru ea, dar nici nu pot sa-i spun mama. Am inceput sa curat cartofi la orfelinat", a povestit Florin.

Inainte sa apara in fata juratilor, Florin a avut parte de o surpriza: la auditii au venit sa-l sustina mama sa naturala, cu care s-a impacat in urma cu cinci ani, si sora lui. Emotiile au fost mari, mai ales ca el nu se astepta sa aiba pe cineva alaturi in competitie.

Desertul pregatit de Florin a fost apreciat de Chef FOA si Chef Patrizia, iar povestea de viata a baiatului i-a facut pe chefi sa creada ca acesta se va descurca mai departe in concurs.

Prinde gustul competitiei in fiecare luni, de la 20.30, la ProTV!

"Prajitura ta o pot face si cei de acasa. E simpla", i-a spus Chef FOA, care i-a oferit un "Da", in timp ce Chef Adrian Hadean nu a considerat ca Florin s-a descurcat suficient de bine pentru a trece in etapa urmatoare.

"Ai o atitudine fata de viata, iar asta e o lectie pentru noi", a adaugat Chef Patrizia, care i-a oferit al doilea "Da" care i-a adus sortul lui Florin.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni