• Emisiuni
  • MasterChef
  • Gustul competitiei a cucerit in acest weekend Bucurestiul! Caravana MasterChef a avut ultima oprire in capitala

Gustul competitiei a cucerit in acest weekend Bucurestiul! Caravana MasterChef a avut ultima oprire in capitala

Gustul competitiei a cucerit in acest weekend Bucurestiul! Caravana MasterChef a avut ultima oprire in capitala

Preselectiile MasterChef pentru noul sezon au luat sfarsit! Sambata si duminica, pasionatii de gatit s-au prezentat cu preparate apetisante la ultima runda de preselectii din acest an.

Aspirantii la un sort au venit cu mic cu mare, in speranta ca vor impresiona echipa MasterChef cu dish-urile pregatite. Adolescenti pentru care gatitul este o pasiune, cadre militare care prin gatit gasesc o oaza de relaxare sau romani plecati la munca peste hotare s-au prezentat cu speranta ca vor prinde un loc in urmatoarea etapa a competitiei! 

Echipa MasterChef a descoperit preparate din intreaga lume, de la antreuri italienesti, la mancare orientala sau feluri de mancare mediteraneene pregatite si aranjate in farfurie cat mai creativ. Bruschete cu cu avocado si oua de prepelita, file de somon cu dulceata de ardei iute si nuci sau lava cake sunt doar cateva dintre preparatele cu care bucurestenii s-au prezentat la preselectii.

Cei care nu au ajuns la preselectii, mai au o sansa! Pro TV a lansat o super provocare: Fii MasterChef, oriunde ai fi! Campania ofera celor pasionati de gatit sansa de a prinde gustul competitiei, direct de acasa! Daca accepta provocarea lansata de Razvan Fodor, acestia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe fiimasterchef.protv.ro si sa descopere ingredientul surpriza din cutia misterelor. Ulterior, cei inscrisi sunt provocati sa gateasca un preparat in care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile inscrise in concurs ii pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmarit cooking show: MasterChef!

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni