• Emisiuni
  • MasterChef
  • Gustul competitiei a cuprins weekend-ul trecut Banatul! Preselectiile continua in Bucuresti!

Gustul competitiei a cuprins weekend-ul trecut Banatul! Preselectiile continua in Bucuresti!

Gustul competitiei a cuprins weekend-ul trecut Banatul! Preselectiile continua in Bucuresti!

Sambata, Timisoara a fost pentru o zi epicentrul gastronomic al Banatului. Pasionatii de gatit si-au dat intâlnire la preselectiile MasterChef pentru a convinge ca merita un loc in bucataria celui mai urmarit cooking show din Romania!

Preselectiile din vestul României au atras pasionati de gatit din domenii diverse: de la cântareti, la ingineri constructori sau barmani. Nu au lipsit studentii indrazneti sau persoanele trecute de prima tinerete, toti venind cu un singur gând: transformarea pasiunii pentru gastronomie, intr-un stil de viata!

Dornici sa-si demonstreze abilitatile si pasiunea culinara, dar si sa cucereasca prin gust si aspect, banatenii au venit cu preparate diverse, de la file de somon in crusta de alge, pâna la ragout din carne de cerb cu vin sau pachetele mexicane.

Urmatoarea oprire a caravanei este in Bucuresti, pe 30 si 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord!

Daca nu ai cum sa ajungi la preselectii, nu-i nimic: mai ai o sansa! Pro TV a lansat o super provocare pentru cei pasionati de gastronomie: Fii MasterChef, oriunde ai fi!

Campania ofera celor pasionati de gatit sansa de a prinde gustul competitiei direct de acasa! Daca accepta provocarea lansata de Razvan Fodor, acestia pot ajunge direct pe platoul de filmare! Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe www.fiimasterchef.protv.ro si sa descopere ingredientul surpriza din cutia misterelor. Ulterior, cei inscrisi sunt provocati sa gateasca un preparat in care ingredientul misterios este vedeta farfuriei. Fotografiile inscrise in concurs ii pot trimite direct pe platourile de filmare ale celui mai urmarit cooking show: MasterChef!

Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni