• Emisiuni
  • MasterChef
  • Gustul competitiei, prins de pasionatii de gatit din zona Ardealului. Preselectiile MasterChef continua sambata la Iasi

Gustul competitiei, prins de pasionatii de gatit din zona Ardealului. Preselectiile MasterChef continua sambata la Iasi

Gustul competitiei, prins de pasionatii de gatit din zona Ardealului. Preselectiile MasterChef continua sambata la Iasi

Preselectiile MasterChef din Cluj-Napoca au reunit sambata pasionatii de gatit. Romani din zona Ardealului, dar si din strainatate, s-au prezentat in fata echipei MasterChef cu preparate extrem de rafinate, dornici sa castige un loc in cea mai intensa competitie culinara.

Gustul competitiei a reunit la Cluj-Napoca persoane dornice sa isi urmeze visul de a deveni profesionisti in domeniul culinar. De la file de somon cu dulceata de trio de ardei gras si sos alb, la jeleu de fructe de padure si portocale, piept de iepure invelit in miere, cu nuca pe pat de kiwi cu bere si garnitura de cartofi forever, preparate diverse au fost prezentate sambata, semn ca gustul competitiei va fi din ce in ce mai intens. 

Fostii concurenti MasterChef au venit sa ii sustina si sa ii incurajeze pe aspirantii la un loc in bucataria MasterChef. Alex Hora ii sfatuieste „Sa aiba incredere in ei si sa isi urmeze visul, deoarece toti concurentii vin la concurs din pasiune, competitia fiind intensa”. Tavi Ghindea le recomanda concurentilor sa profite de sansa de a participa la MasterChef: „Viata mi s-a schimbat in bine de cand am participat la MasterChef. Este o experienta minunata, pe care as repeta-o fara sa stau pe ganduri!”.

 „De cand am participat la MasterChef m-am mutat in bucatarie, am renuntat la fostul meu job si lucrez full-time intr-un restaurant. E cu totul altceva, diferit de ce faceam inainte, dar am invatat extrem de multe in ultimele sase luni. Si imi place! Era ceva ce faceam acasa, acum fac asta si acasa si la munca. Profitati de sansa unei competitii precum MasterChef si visul vostru poate deveni realitate”, a declarat Silviu Chelaru, concurent al sezonului anterior MasterChef. 

Sambata 30 mai, preselectiile MasterChef continua in Iasi. Toti cei pentru care bucataria reprezinta pasiune, un stil de viata sau pur si simplu o necesitate, au sansa de a prinde un loc in bucataria MasterChef! Preselectiile vor avea loc la hotelul Unirea, incepand cu ora 09:00. Pe 7 iunie caravana MasterChef revine in Bucuresti (Hotel Ibis, Gara de Nord, ora 09:00). 

Inscrierile pentru sezonul al saselea MasterChef continua pe site-ul masterchef.protv.ro!

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni