• PRO TV
  • Iesenii au luat cu asalt preselectiile pentru "MasterChef" si "Vocea Romaniei"

Iesenii au luat cu asalt preselectiile pentru "MasterChef" si "Vocea Romaniei"

Iesenii au luat cu asalt preselectiile pentru "MasterChef" si "Vocea Romaniei"

In zilele de 14 si 15 iunie au avut loc la Iasi preselectiile pentru show-urile "MasterChef" si "Vocea Romaniei", cu ocazia noilor sezoane ce vor debuta in aceasta toamna, la PRO TV.

"MasterChef" si "Vocea Romaniei" vor continua seria show-urilor atractive care au tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori. 

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Cunoscuti pentru talentul in bucatarie, concurentii din zona Moldovei au strabatut chiar si sute de kilometri pentru a-si demonstra aptitudinile culinare in cadrul Caravanei "MasterChef", ajunsa zilele trecute la Iasi. Printre aspirantii la titlul s-au numarat foarte multi tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani. Acestia s-au bucurat de prezenta fostului concurent "MasterChef" Sidia Sissoko, care a venit sa-i sustina pe cei care trec prin emotiile competitiei de la PROTV. 

Tot in acest weekend la Iasi , "Vocea Romaniei" a atras, pentru inscrierea in competitia vocilor, participanti increzatori ca pot intoarce scaunele antrenorilor. 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Amatori sau profesionisti, tineri sau trecuti de prima tinerete, indragostitii de muzica si-au testat limitele vocale, au renuntat la inhibitii si au aratat tot ce au avut mai bun in prima faza de selectie  a noului sezon. Iulian Canaf, concurentul efervescent din echipa Loredanei participant in primul sezon "Vocea Romaniei", a fost cel care i-a incurajat pe concurentii de la Iasi si le-a povestit despre cat de mult l-a ajutat experienta acestui show.

Urmatoarele opriri ale caravanei "Vocea Romaniei" vor fi la Timisoara, pe 22 iunie, in Bucuresti, pe 28 si 29 iunie si la Constanta, pe 13 iulie.

De asemenea, si Caravana "Masterchef" continua preselectiile. Astfel, pretendentii la celebrul titlu se pot inscrie pe site-ul "MasterChef" si sunt așteptati la Timisoara, in data de  21 iunie, Hotel Continental, de la ora 10:00 si pe 5 si 6 iulie la Bucuresti.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni