Cei patru concurenti vor avea sustinerea tuturor concurentilor care au fost in acest sezon alaturi de ei in bucataria MasterChef. Ei vor avea de pregatit un meniu complet: antreu, fel principal si desert, toate la nivel de MasterChef, cu o atentie deosebita la detalii si un gust exceptional. Dupa fiecare proba, vor primi note de la jurati, iar in functie de punctajul obtinut, unul dintre ei va fi eliminat din finala. 

Stresul va atinge cote maxime, iar creativitatea, tehnica si priceperea vor seta un nou nivel in bucataria MasterChef! Miza este una foarte mare, pentru care au luptat un intreg sezon, iar cei mai buni patru bucatari amatori au reusit sa ajunga pana in mare finala pentru a lupta pentru premiul de 50.000 de euro si titlul de MasterChef.

Cu ce preparate inedite ii vor suprinde finalistii pe cei trei jurati, cine vor fi cei care vor obtine cele mai multe puncte, dar si cine va fi urmatorul MasterChef, ramane de vazut in aceasta seara, la Pro TV. MasterChef – Prinde gustul competitiei!