• Emisiuni
  • MasterChef
  • In aceasta seara incepe aventura culinara pentru cei 24 de concurenti din bucataria MasterChef

In aceasta seara incepe aventura culinara pentru cei 24 de concurenti din bucataria MasterChef

In aceasta seara incepe aventura culinara pentru cei 24 de concurenti din bucataria MasterChef

LUNI, de la 20:30, cei 24 de concurenti care au reusit sa impresioneze juratii si sa castige un loc in bucataria MasterChef isi vor incepe drumul de la amatori la profesionisti sub atenta supraveghere a lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu. 

Dupa ce au trecut prin dueluri foarte grele, fiind nevoiti sa gateasca in fata juratilor, sa simta in timp real tensiunea concursului si sa experimenteze la cald cum se vor descurca in competitie, acum lucrurile devin din ce in ce mai complicate. 

Alexandra, Ana, Andrei, Atena, Bbologa, Cristi, Cristian, Cucu, Dana, Flavius, Loredana, Lori, Luca, Marieta, Marius, Padrino, Raul, Razvan, Robert, Roxana, Sonia, Vali, Viorel si Vlad sunt pregatiti sa dea tot ce au mai bun pentru a se face remarcati in fata juratilor. Ei vor da dovada de mult curaj chiar de la prima proba, cand se vor confrunta cu ingredintele preferate ale juratilor pe care vor trebui sa le transforme intr-un singur preparat. 

Prima intrare in bucataria MasterChef va aduce cu sine emotii pentru concurenti in momentul in care isi vor primi sorturile nominale. Cei trei jurati le-au pregatit probe dificile, o prima cutie a misterelor, un prim test sub presiune, dar si o prima eliminare. Nu vor lipsi invitatii surpriza, care vor veni special pentru a le da forta, curaj si motivare intr-una dintre cele mai importante probe ale serii. 

Astfel 24 de concurenti, fiecare cu cate 24 de visuri, de dorinte si de asteptari vor da tot ce au mai bun pentru a aduce pe masa juratilor cele mai bune preparate pentru a demonstra ca merita sa continue cursa in bucataria MasterChef. In aceasta seara, vom vedea cu ce ingrediente vedeta vor trebui sa gateasca, cineva va reusi sa se remarce si sa obtina avantajul de a-si incurca colegii, dar si cine va fi primul eliminat din cea mai fierbinte competitie pentru marele premiul de 50.000 de euro. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni