• Emisiuni
  • MasterChef
  • În această seară începe lupta pentru Top 18 și accesul în bucătăria MasterChef!

În această seară începe lupta pentru Top 18 și accesul în bucătăria MasterChef!

În această seară începe lupta pentru Top 18 și accesul în bucătăria MasterChef!

În această seară, de la ora 22:30, concurenții care au convins jurații că merită să treacă de etapa audițiilor vor lupta pentru a schimba șorțul obținut pe unul cu numele lor, unul care să le garanteze accesul în următoarea etapă a competiției și care să le permită să mai facă un pas spre visul lor – acela de a obține titlul și marele premiu MasterChef. 

Andreea dos Santos și Wanda Hogea, concurentele care au obținut șorțul de aur și, automat, un loc în Top 18, vor urmări relaxate ce vor găti colegii lor. Printre cei care revin în această seară se află Jeremy Besadoux, tânărul stomatolog care și-a propus să-și îndeplinească visul de a deveni Chef în urma participării la emisiune și care ”își va testa acum nivelul, comparativ cu ceilalți”.

Dilly Chilly, concurenta care i-a dat dureri de cap lui Chef Joseph Hadad, revine în competiție și va compara proba eliminatorie cu saltul cu parașuta: ”când se deschid ușile... atunci e emoția”. Va reuși ea să-i convingă pe jurați că merită șansa în bucătăria MasterChef sau acesta va fi saltul final?

Așa cum unii dintre concurenți au declarat, ”acum începe marea bătălie”. Cine va reuși să ajungă în Top 18 și cine se va vedea nevoit să se întoarcă acasă, aflăm în această seară de la 22:30 la PRO TV. 

MasterChef - Gătește fără egal!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni