• Emisiuni
  • MasterChef
  • In aceasta seara, provocarea cavalerilor ridica noi mize in competitia MasterChef

In aceasta seara, provocarea cavalerilor ridica noi mize in competitia MasterChef

In aceasta seara, provocarea cavalerilor ridica noi mize in competitia MasterChef

La MasterChef, drumul de la amator la profesionist este presarat cu multa aventura, iar editia de astazi ii va purta pe telespectatori intr-un decor medieval demn de adevarati cavaleri, domni si domnite. In aceasta seara, MasterChef a pregatit o serie de noi provocari pentru cei 22 de concurenti ramasi in competitie!

Prima proba, cutia misterelor, le va pune concurentilor cele trei simturi esentiale in gastronomie la incercare: pipaitul, mirosul si gustul. Totul se va desfasura contra timp, iar capacitatile concurentilor de recunoastere vor fi rasplatite generos. 

Cetatea medievala din Alba Iulia va deveni un loc important pentru concurentii MasterChef, unde vor avea de gatit pe echipe un meniu medieval complet, pentru 200 de persoane. Soldatii romani si daci isi vor ridica armele si le vor face o demonstratie de lupta inainte de masa. Miza acestei probe este foarte mare, deoarece drumul unuia dintre concurenti se va opri acolo, fara a se mai intoarce in bucataria MasterChef.


Cum se vor descurca concurentii intr-o noua proba pe echipe, vor mai fi nevoiti cei trei jurati sa intervina pentru a duce proba la bun sfarsit, dar si cine vor fi concurentii care nu vor reusi sa ramana in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, ramane de vazut numai la Pro TV, de la 22:15.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni