• Emisiuni
  • MasterChef
  • In prima editie, MasterChef incinge duelurile cu cele mai interesante combinatii. ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

In prima editie, MasterChef incinge duelurile cu cele mai interesante combinatii. ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

In prima editie, MasterChef incinge duelurile cu cele mai interesante combinatii. ASTAZI, de la 20:30, la ProTV

Luni, 13 februarie, de la 20:30, numai la Pro TV Razvan Fodor, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu sunt pregatiti sa dea startul celui mai indraznet sezon MasterChef.

Competitia gusturilor aduce probe noi, spectaculoase si inedite, iar cei ce isi doresc sa obtina cel mai ravnit sort din Romania, sa impresioneze juratii si sa intre direct in bucataria MasterChef vor avea de trecut prin emotiile unui duel la bancurile de lucru, sub atenta supraveghere a celor trei profesionisti: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu. 

Zeci de retete gatite la focul pasiunii vor respecta temele duelurilor date de jurati, concurentii fiind nevoiti sa pregateasca cele mai bune preparate pornind de la anumite ingrediente sau specialitati: asiatic, rata, desert, ciuperci, vita, peste sau fructe de mare sunt doar cateva exemple de provocari cu care se vor confrunta in prima editie a noului sezon MasterChef. 

Dintre miile de pasionati care s-au prezentat la preselectiile MasterChef, doar cativa zeci de concurenti au fost selectati pentru a se prezenta in fata juratilor. Printre cei selectionati se afla arhitecti, medici stomatologi, insotitori de zbor, vopsitori auto, soferi sau antreprenori veniti din toata tara si din strainatate, insa avand cu totii in comun pasiunea pentru gatit. 

Nu va lipsi nici umorul, iar momentele amuzante isi vor face loc printre emotiile si tensiunea resimtite de concurenti. Telespectatorii vor vedea luni, de la 20:30, cum se vor descurca concurentii in fata juratilor, care sunt cei ce vor reusi sa intre direct in bucataria MasterChef, dar si de ce se emotioneaza pana la lacrimi cativa dintre ei. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni