• Emisiuni
  • MasterChef
  • Interviu Exclusiv cu Alexandru Constantin Hora. Cu ce se ocupa acum fostul concurent MasterChef

Interviu Exclusiv cu Alexandru Constantin Hora. Cu ce se ocupa acum fostul concurent MasterChef

Interviu Exclusiv cu Alexandru Constantin Hora. Cu ce se ocupa acum fostul concurent MasterChef

Alexandru Constantin Hora, ocupantul locului doi al celui de-al doilea sezon MasterChef, a cucerit simpatia a milioane de telespectatori prin determinarea cu care a concurat, dar si prin preparatele sale si aspectul de baiat dur!

Alex are o viata demna de un roman de aventura, plina de incercari si greutati, depasite cu mult efort si eleganta. La 17 ani si-a luat destinul in propriile maini si a pornit in formarea unui rost, a unei vieti frumoase. Nu i-a fost deloc usor si nu putine au fost clipele in care problemele de sanatate l-au impins la limita dintre viata si moarte. Dar ca un invingator, a reusit sa depaseasca toate barierele!

In prezent, Alexandru Hora se pregateste de deschiderea unui local: Bistro „Hai la Tinu”. Localizat pe DN1, in localitatea Negreni, “Hai la Tinu” va fi locul in care cei care ii calca pragul vor avea parte de preparate delicioase, diferite fata de cele comercializate in zona. Meniul a fost conceput astfel incat mancarea sa fie mereu proaspata, preparata si servita clientilor intr-un timp cat mai scurt.

- Ce faceai inainte de participarea la MasterChef?

- Inainte de participarea la MasterChef a lucrat in Spania  timp de sapte ani, in mai multe domenii, de la constructii, pana la agricultura.

- Ce faci acum, dupa participarea la MasterChef? 

- Dupa emisiune am realizat numeroase evenimente private, de la nunti, la lansari de produse si alte asemenea. In prezent, cea mai mare atentie o acord bistro-ului meu “Hai la Tinu”, care urmeaza sa se deschida in scurt timp. 

- Cum poti descrie experienta MasterChef?

- MasterChef a insemnat pentru mine o mare provocare, un loc in care nu mi-am imaginat vreodata ca voi ajunge. A fost o experienta minunata, sunt fericit ca am avut ocazia sa particip, am cunoscut oameni minunati, am trait experiente unice de care imi voi aminti mereu cu drag.

- Ce sfat le-ai da celor pasionati de gatit care ar putea participa la urmatorul sezon MasterChef?

- Celor pasioanti de gatit le-as transmite sa aiba curaj, sa isi doreasca sa isi depaseasca limitele si sa se inscrie la concurs, pentru ca vor trai experiente memorabile, unice in viata. Barierele au fost facute pentru a fi depasite! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni