• Emisiuni
  • MasterChef
  • Invitati de top si talent culinar in bucataria MasterChef! Prinde gustul competitiei, la ProTV!

Invitati de top si talent culinar in bucataria MasterChef! Prinde gustul competitiei, la ProTV!

Invitati de top si talent culinar in bucataria MasterChef! Prinde gustul competitiei, la ProTV!

Competitia gustului a continuat marti seara la PRO TV, cu probe de foc si emotii pe masura. A fost una dintre cele mai tensionate seri de pana acum din competitia MasterChef, cu multe teste sub presiune.

Peste 2 milioane de romani au urmarit editia MasterChef difuzata ieri, iar minutul de maxima audienta inregistrat la 20:58 a strans aproape 2.8 milioane de persoane in fata televizoarelor.

Editia difuzata aseara a inregistrat 12.5 puncte de rating si 25.9% share in intervalul de difuzare 20:30 – 22:29, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 8.0 puncte de rating si 16.6% cota de piata pe aceasta categorie.

Pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.4 puncte de rating si 17.2% share. Urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 8.2 puncte de rating si 14.9% share. 

Si la nivel national, PRO TV a fost lider cu o audienta medie de 11.3 puncte de rating si 20.4% cota de piata, in timp ce locul secund a obtinut 7.8 puncte de rating si 14.1% share. 

Aventura celor 10 concurenti ramasi in competitie a continuat marti seara pe frontul de lupta de la baza militara Mihail Kogalniceanu. Cele doua echipe s-au aflat intr-un razboi culinar cu miza dubla. La finalul probei, cei 250 de militari au luat pranzul si au decis echipa care a intrat la testul sub presiune. Cu toate ca cei din echipa rosie au fost mult mai rapizi decat cei din echipa albastra, ei nu au reusit sa obtina decat 84 de voturi si astfel au simtit gustul infrangerii.

Concurentii din echipa rosie au avut parte de 3 teste sub presiune care au debutat cu proba Cutia misterelor, ce a venit cu un risc major pentru ei. Pe langa ingredientele pe care le-au gasit pe fiecare banc de lucru au mai avut parte de o surpriza: sub fiecare tocator s-a aflat poza unei vedete pentru care ei au fost nevoiti sa gateasca. Chiar daca pentru unii dintre ei la inceput proba parea una simpla, ulterior si-au dat seama ca lucrurile nu sunt tocmai cum se asteptau. Printre ingredientele care le-au fost puse la dispozitie a existat unul care nu era tolerat de vedeta pentru care trebuiau sa gateasca si pe care ar fi trebuit sa-l ghiceasca.

Astfel ca Cirprian a gatit pentru Cabral, Siserman pentru Andra, Rasty pentru Andi Moisescu, Isadora pentru Catalin Maruta si Mirabela pentru Bebe Cotimanis.

Cei cinci invitati au fost incantati de preparate si au golit farfuriile laudandu-i pe concurenti. Insa, decizia a fost in mana chefilor care l-au salvat pe Siserman datorita preparatului sau executat ca la carte, Isadora a mers direct la duelul eliminatoriu, iar Cirpian, Rasty si Mirabela la inca un test sub presiune. Pentru aceasta noua proba de foc, chef Patrizia le-a pregatit o provocare celor trei – a gatit un preparat, insa nu l-a terminat, lasandu-l fara un ingredient esential. Concurentii au avut dificila sarcina de a ghici ingredientul care lipsea si de a termina preparatul. Era vorba de o lasagna din care lipsea morcovul, insa niciunul nu a reusit sa isi dea seama. 

Mirabela a parasit competitia, Rasty a fost salvat, iar Cirpian a mers la duelul final alaturi de Isadora.

Testul eliminatoriu a adus noi provocari pentru cei doi. In bucataria MasterChef si-a facut aparitia Ana Consulea – expert cofetar, care a gatit un tort de exceptie. Isadora si Cirpian  au fost nevoiti sa reproduca reteta, fiind extrem de atenti la Ana. 

In cele din urma, Isadora a ramas in competitie, iar Ciprian a parasit MasterChef din cauza multiplelor greseli facute in ultima proba. 

Saptamana viitoare, concurentii vor face o calatorie in trecut si vor fi fata in fata cu bucataria antica la Castrul Roman Zalau. Tot atunci, vom vedea daca ghinionul echipei rosii va lua sfarsit si cum se vor descurca cei opt cu noile probe la care vor fi supusi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni