• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ionuț Mărieș, de la Masterchef, despre Chilly Dilly: Este una dintre cele mai frumoase persoane din toate timpurile

Ionuț Mărieș, de la Masterchef, despre Chilly Dilly: Este una dintre cele mai frumoase persoane din toate timpurile

Ionuț Mărieș, de la Masterchef, despre Chilly Dilly: Este una dintre cele mai frumoase persoane din toate timpurile

Alături de Alina Gologan și Cezar Marin, Ionuț Mărieș a concurant în marea finală Masterchef. Ce spune acesta despre experiența Masterchef, care sunt planurile de viitor și care este relația cu Dilly Chilly, aflați din interviul acordat protv.ro. 

Ionuț Mărieș crede că experiența Masterchef a fost ca ”o mâncare thailandeză, dulce-acrișoară, picantă, pentru că eu sunt mare-mare fan al bucătăriei thailandeze.  

 

Citește și: Alina Gologan a câștigat marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. Ce va face cu banii

A fost o experiență grea, stresantă, dar foarte frumoasă, din care am învățat multe. Am simțit că am crescut din punct de vedere gastronomic și acum sunt mult mai încrezător în forțele proprii, atunci când trebuie să gătesc ceva. 

Am primit două lecții de viață aici. Prima, și cea mai importantă, este că, tot timpul, mâncarea trebuie să fie bună. Și a doua: să fii tot timpul calm, chiar dacă mediul din jur este mai stresant. Să te concentrezi pe mâncare”

Ionuț spune că a furat meserie de la toți cei alături de care a lucrat în acest concurs.

Am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea. M-am înțeles foarte bine cu Dilly Chilly, clar. Cu Caroline, cu Cezar, cu Alina... toți colegii mei. Am încercat să văd în fiecare părțile bune, pentru că toți sunt oameni extraordinari și am învățat de la fiecare câte ceva. Adică, am furat meserie de la fiecare în parte. 

Am un respect deosebit pentru cei trei jurați, deoarece au fost profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Tot timpul, feedback-ul primit de la ei a fost corect, specific, și am avut numai de învățat de la ei. M-am bucurat că am avut ocazia să iau parte la Masterclas-uri, în care am învățat. M-am bucurat de fiecare dată când mi-a ieșit mâncare cum aș fi vrut să-mi iasă. Au fost și momente în care am fost trist că nu mi-a ieșit, dar am primit feedback-ul cum a venit. Corect, punctual. Am încercat să învăț în fiecare zi”.

Unul dintre cele mai comentate momente din această emisiune a fost sărutul dintre Ionuț și Dilly Chilly. 

Dilly Chilly, sincer vă spun, este una dintre cele mai frumoase persoane pe care am avut ocazia să le cunosc. Și, când spun frumoasă, nu mă refer strict la fizic. Este o prezență atât de plăcută, mi-e mai mare dragul să stau de vorbă cu ea și cred că noi ne conectăm la alt nivel. E sufletul meu, mi-e superdragă și cred că este una dintre cele mai frumoase persoane din toate timpurile. Din partea mea, are numai dragoste!

Normal că ținem legătura, vorbim, nu se termină lumea odată cu Masterchef”. 

Ionuț spune că ar mai participa la un show tv de acest gen și pe viitor. 

Eu recomand această experiență cu mare, mare drag. Le recomand oamenilor să aibă curaj, să aplice pe site, să trimită video-uri, să treacă prin preselecții, să nu le fie frică să fie ei înșiși. Cred că oamenii apreciază naturalețea și, dacă le place să gătească, să vină la Masterchef. Să gătească, să nu le fie frică să facă mâncare bună”.

Ionuț a fost încântat de mesajele primite de la fani. ”M-am bucurat de multă dragoste în social media. Bine, am avut parte și de hate. Dar pe bună dreptate. Mi-am dat seama că nu ai cum să-i mulțumești pe toți. Unii n-o să te placă niciodată. Și atunci nu are rost să mă schimb eu pentru unul, pentru altul. Ăsta sunt eu.. cui îi place de mine, bine, cui nu, să nu mă urmărească, că nu-i nicio problemă. Dar, per total, am primit mult suport, multă dragoste, chiar îmi creștea sufletul când vedeam mesajele”

Ce crede Ionuț despre faptul că Alina Gologan a câștigat competiția Masterchef?

Eu, în primul rând, am fost superok că am ajuns să lupt în finală. Pentru mine, asta e o mare realizare și eu sunt foarte mândru. Că am ieșit primul din finală, nu mai contează. Am luptat în finală. Cât privește bătălia dintre Cezar și Alina, trebuie să avem încredere în jurați, pentru că oamenii aceștia știu despre ce vorbesc. Este clar că amândoi știu să gătească la cel mai înalt nivel, că altfel nu ar fi ajuns în finală, iar diferența a constat în mici detalii: execuție, gust. Cine sunt eu să spun că ar merita unul sau altul, eu am încredere în jurați și sunt sigur că ei au luat cea mai bună decizie. Îi felicit pe amândoi, și pe Alina și pe Cezar, sunt cei mai tari și mă bucur că am ajuns cu ei în finală”. 

 

Vezi și: Dilly Chilly, depsre sărutul pasional cu Ionuț Mărieș de la MasterChef


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni