• Emisiuni
  • MasterChef
  • CAT TUPEU! Un concurent de la MasterChef il infrunta pe unul dintre jurati: "TU esti modest in bucatarie?" VIDEO

CAT TUPEU! Un concurent de la MasterChef il infrunta pe unul dintre jurati: "TU esti modest in bucatarie?" VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">CAT TUPEU!</span> Un concurent de la MasterChef il infrunta pe unul dintre jurati: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">"TU esti modest in bucatarie?"</span> VIDEO

Iris Lungu nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in aceasta editie, iar la testul sub presiune le spune Chefilor ca acum e momentul sa il dea afara, pentru ca asta isi doresc de mult timp, deoarece le raspunde obraznic.

Chef Florin ii raspunde ca se enerveaza numai cand vede rezultatul prost din farfurie. "Esti un caracter de care Masterchef are nevoie, insa in farfurie ai pus o tampenie".

Si Catalin se enerveaza pana la urma, se simte luat la misto de concurent si il invita pe Iris sa lase sortul si sa plece.

Show-ul e INTEGRAL pe voyo.ro. 

"Eu am suportat multe, ca ucenic in bucatarie induri multe, insa modestia ne-a adus aici"

Cativa colegi de la MasterChef ii iau partea lui Iris, spun ca avea probleme acasa, tatal sau trebuia sa suporte o interventie chirugicala si au pus comentariile lui  rautacioase pe seama acestui stres.



Vezi ce schimb dur de replici avusesera in timpul testului sub presiune Chef Florin si Iris Lungu.

Juratul ii spune ca nu-i place felul in care ii raspunde mereu si ca poate locul lui nu e in MasterChef, pentru ca un ucenic in bucatarie ar trebui sa fie mai modest. Cand aude asta, pe Iris il bufneste rasul: "Modest si umil, asa ca dumneavoastra?"

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni