• Emisiuni
  • MasterChef
  • Juratii MasterChef au trecut la actiune si au preluat conducerea echipelor

Juratii MasterChef au trecut la actiune si au preluat conducerea echipelor

Juratii MasterChef au trecut la actiune si au preluat conducerea echipelor

Editia MasterChef de marti seara a adus in fata telespectatorilor o noua portie de suspans si imprevizibil prin probe provocatoare prin care au trecut cei 23 de concurenti ramasi in competitie.

Dupa o proba plina de emotie, concurentii au plecat in prima lor deplasare, la Ostrov, unde juratii au trecut la actiune, si-au pus sorturile si au preluat conducerea echipelor. Padrino, sculptorul care modeleaza piatra, a pierdut proba testului sub presiune si a parasit bucataria MasterChef. 

Cutia misterelor a adus multe lacrimi in ochii concurentilor, cand au descoperit sub cutie poze cu ei si familia din copilarie. Juratii au ales aceasta proba pentru a-i cunoaste mai bine pe cei 23 de concurenti si le-au dat libertatea de a gati un preparat drag cu gustul copilariei lor. Pentru ca a fost o proba sensibila, cei trei jurati au ales sa guste cinci dintre cele mai bune preparate, iar marea castigatoare a fost Ana, care a reusit sa ii cucereasca cu o supa de gaina si taietei de casa, reintrepretata intr-o maniera moderna si creativa. 


Sirul calatoriilor culinare MasterChef a inceput cu o prima oprire la Ostrov, intr-un peisaj de vis cu dealuri pline de vita de vie. Concurentii au fost impartiti in doua echipe si au avut de gatit pentru 200 de oameni un meniu format din antreu, fel principal si desert pe baza de vin rosu si alb. Tensiunea de la bancurile de lucru a fost ridicata de presiunea timpului si de spiritul de competitie, iar juratii i-au verificat atent la fiecare miscare. Cand situatia a scapat de sub control, iar timpul se scurgea din ce in ce mai repede, cei trei jurati au decis sa intervina pentru a salva situatia. Chef Samuel Le Torriellec a devenit capitanul echipei rosii, iar Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu au preluat conducerea echipei albastre.

Competitia MasterChef iti poate transforma bucataria intr-una de top! Prinde gustul premiilor la MasterChef!

„Intrarea lui Chef Samuel in echipa noastra mi s-a parut o motivare in plus! Dintr-o data ne-a pus: tu faci aia, vezi ca nu e OK sa faci aia. Cred ca in 10 minute ne-a dat mai multe lectii decat am facut noi in 3 ore.”, a declarat Flavius. Despre intrarea celor doi jurati la echipa albastra, Bologa a declarat: „Ne-au pus in functiune pe fiecare!”. Liviu Popescu i-a organizat pe fiecare ca intr-un mecanism foarte bine uns si le-a explicat cum trebuie sa se comporte la servire si ce pasi sa urmeze pentru a fi totul perfect. Lupta pentru voturi a fost una stransa, iar echipa care a iesit castigatoare a fost cea rosie. 


Intorsi in bucataria MasterChef, concurentii din echipa albastra au intrat la testul sub presiune, insa Viorel, Atena, Cucu, Vali si Raul au avut sansa de a fi salvati. Proba testului sub presiune a fost dovleacul, ingredient de care s-au lovit si la proba exterioara. Padrino a fost cel care nu reusit sa impresioneze juratii cu supa lui, parasind bucataria MasterChef: „Din aceasta competitie am invatat ca indiferent daca pierzi sau castigi trebuie sa iesi cu fruntea sus!”.

In editia viitoare, cei 22 de concurenti ramasi in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro isi vor face bagajul si vor pleca intr-o noua aventura culinara. 

MasterChef a dat startul unei competitii in cadrul careia telespectatorii pot fi norocosii castigatori ai unor vouchere sau electrocasnice de top, astfel incat bucatariile lor sa fie pregatite pentru preparate demne de MasterChef! Telespectatorii trebuie sa raspunda la intrebarea difuzata in pauza publicitara si sa trimita raspunsul corect prin SMS la 1883 (numar cu tarif normal) si pot castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 500 RON. In plus, telespectatorii vor fi inscrisi automat la extragerea pentru marele premiu: o gama de electrocasnice pentru o bucatarie de top, extragere care va avea loc pe 10 mai. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni