• Emisiuni
  • MasterChef
  • La sezon nou, reguli noi! MasterChef revine la PROTV din 14 septembrie

La sezon nou, reguli noi! MasterChef revine la PROTV din 14 septembrie

La sezon nou, reguli noi! MasterChef revine la PROTV din 14 septembrie

Pe 14 septembrie, noul sezon MasterChef este pregatit pentru a fi savurat in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV.

Bucataria este aranjata, concurentii sunt pregatiti, iar cei 3 Chefi extrem de determinati sa porneasca, alaturi de telespectatori, intr-o calatorie culinara fascinanta!

Incepand din sezonul cu numarul sase, telespectatorii vor savura competitia la un alt nivel. Totul, datorita noilor reguli care vor intensifica parcursul competitorilor catre titlul de MasterChef!

Pe langa locatiile surprinzatoare care, printre altele, ii vor trimite pe concurenti inapoi in timp, sezonul va cuprinde auditii la distanta! Anul acesta a existat o noua optiune de inscriere: atat direct a celor care si-au dorit sa intre in cursa pentru un sort MasterChef, cat si indirect, telespectatorii avand posibilitatea de a inscrie in competitia culinara o persoana pasionata de gatit. Pentru acestia, cei 3 jurati au facut o vizita surpriza direct la locul lor de munca, iar daca cel inscris a acceptat provocarea, a avut sansa de a merge mai departe in competitie!

Pe langa acest lucru, o noutate este reprezentata de departajarea dintre concurentii care obtin doi de DA si cei care obtin trei confirmari de la Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean. Cei din urma, vor avea de trecut doar trei probe din sase pentru a ajunge in bucataria MasterChef.

Poate cea mai surprinzatoare regula introdusa incepand cu acest sezon este sortul de aur. Fiecare Chef are la dispozitie un astfel de sort care trimite un concurent direct in bucataria MasterChef, in randul celor 24 de concurenti, fara a fi nevoit sa mai parcurga probele din bootcamp. In plus, fiecare Chef are la dispozitie un green card pe care il poate folosi pentru a trimite un concurent in urmatoarea faza a competitiei, chiar daca ceilalti Chefi au dat un verdict negativ. 

Tot in acest sezon, la intrarea in bucataria MasterChef, miza primei probe va fi castigarea insignei salvatoare. Cu ajutorul acesteia, un concurent se poate salva de la Testul sub presiune sau poate alege sa salveze un alt concurent. Insigna salvatoare este pusa in joc doar o singura data intr-un sezon.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, din 14 septembrie, in fiecare luni si marti, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni