• Emisiuni
  • MasterChef
  • La un targ care a avut loc in Capitala, Alex "Teacher" Cirtu a gatit 500 de portii de fasole

La un targ care a avut loc in Capitala, Alex "Teacher" Cirtu a gatit 500 de portii de fasole

La un targ care a avut loc in Capitala, Alex "Teacher" Cirtu a gatit <span style="color: rgb(255, 0, 0);">500 de portii de fasole</span>

Dupa probele in deplasare la care a fost supus, alaturi de ceilalti concurenti, in show-ul “MasterChef” de la Pro Tv, Alex “Teacher” Cirtu face fata cu brio evenimentelor la care merge prin toata tara. Recent, fostul concurent de la “MasterChef” a gatit la un targ din Bucuresti mancare traditionala romaneasca si a reusit sa se remarce cu cele 500 de portii care au fost imediat date gata!

 

Alex si cativa amici de-ai sai au pregatit un ceaun de fasole cu carnati, mai exact 500 de portii, plecand de la reteta traditionala a acestui fel, iar Alex pe parcurs a scos cativa asi din maneca pentru a ii imbunatati gustul. Cei prezenti s-au inghesuit langa ceaunul lor, astfel ca in mai putin de jumatate de ora cele 500 de portii s-au terminat.

Marturisesc ca am avut un deja vu mare de tot. M-am simtit din nou ca la proba cantinei sociale de la Masterchef, mai ales ca toti oamenii din jur il imitau pe Chef Florin si imi trimiteau indemnuri care mai de care mai “iuti”, bineinteles totul in gluma”, povesteste Teacher incantat de aceasta experienta.

Mancarea romaneasca trebuie promovata si de ce sa nu facem cat mai multi oameni fericiti. In primul rand, daca ma intrebati pe mine, sunt de parere ca ar trebui incurajati si sustinuti micii comercianti care aduc in fata preparate traditionale din diverse zone specifice ale tarii si care sunt cu mult mai sanatoase fata de ceea ce gasim noi in magazine”, mai crede acesta. Insa cel mai tare l-a bucurat faptul ca prin preparatele sale a putut sa ii faca fericiti pe oamenii care s-au infruptat din mancarea gatita de el. “Ma bucur ca am putut aduce voie buna si zambete pe fetele multor oameni”, a incheiat acesta.

Inscrierile la MasterChef continua. Intra aici si poti ajunge in cel de-al doilea sezon! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni