• PRO TV
  • Laura Cosoi, ceruta de nevasta in Turcia. Care este visul ei secret :)

Laura Cosoi, ceruta de nevasta in Turcia. Care este visul ei secret :)

<span style="color:#f00;">Laura Cosoi, ceruta de nevasta in Turcia.</span> Care este visul ei secret :)

Declaratii surprinzatoare.

Laura a povestit la ProFm despre filmarile emisiunii “Un vis de femeie”, la care lucreaza impreuna cu DJ-ul Marius Onuc. Prima editie a emisiunii se va difuza joi seara, de la ora 00:00 la ProTV.

Marius este noul meu coleg si partener in reality show-ul Un vis de femeie>, iar una dintre primele filmari a avut loc in Turcia, in Cappadocia. Ne-am adunat o echipa foarte frumoasa pentru acest proiect, cu totii avem in comun simtul umorului, iar Marius si-a facut introducerea in echipa cu o ora de bancuri”, a povestit Laura Cosoi, adaugand ca in prima editie telespectatorii vor vedea cum a fost implinit visul Alexandrei si cum au trait cu totii momente magice. 

Juriul "Britain's Got Talent" a inceput sa planga cand l-a auzit. Asculta vocea extraordinara a unui pusti de 9 ani

Am filmat in citeva locatii foarte frumoase, am zburat cu balonul si ne-am distrat foarte tare. Cu totii am facut ceva inedit, Marius de exemplu a facut sarmale”, a adaugat ea.

DJ-ul ProFM a completat-o adaugand ca Laura a dansat din buric, iar balonul in care s-au urcat se numea Titanic, lucru care le-a dat ceva emotii, dar din fericire nu a avut aceeasi soarta.  

Pot sa mai zic faptul ca Laura a avut un mare succes la turci, multi au cerut-o in casatorie si m-a uimit cat de bine negociaza, extraordinar!”. 
 

Laura Cosoi a mai dezvaluit si care este visul ei secret… de femeie.


Sa calatoresc cat mai mult in locuri diferite din punct de vedere cultural si mai ales sa ajung in Africa de Sud”.

Printre pasiuni, vedeta a enumerat fotografia, iar cei care vor sa vada ce instantanee surprinde, pot accesa blogul ei www.lauracosoi.ro.




Sursa foto

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni