• Emisiuni
  • MasterChef
  • A inceput Semifiala MasterChef! Aflam cine sunt cei 4 finalisti MasterChef! ACUM, la ProTV

A inceput Semifiala MasterChef! Aflam cine sunt cei 4 finalisti MasterChef! ACUM, la ProTV

A inceput Semifiala MasterChef! Aflam cine sunt cei 4 finalisti MasterChef! ACUM, la ProTV

Luni seara, semifinala MasterChef, aduce in fata telespectatorilor cele mai impresionante probe si provocari cu care se vor confrunta cei opt concurenti ramasi in competitia pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro. 

24 de concurenti au intrat in bucataria MasterChef, insa doar cei mai buni opt bucatari amatori vor afla ce inseamna emotiile semifinalei si vor trece prin cele incitante provocari. Ana, Atena, Alexandra, Lori, Bologa, Raul, Robert si Falvius se vor duela in trei  probe de foc, care vin la pachet cu multe alte surprize. 

Chef Samuel Le Torriellec, chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu le vor nota preparatele, iar concurentii care vor reusi sa acumuleze cele mai multe puncte in cele trei probe vor intra in marea finala! Doar patru dintre cei opt vor avea sansa sa treaca mai departe catre marele premiu, ceilalti patru vor fi eliminiati in baza notelor obtinute. 

Cei trei jurati le-au pregatit probe spectaculoase, unice in competitia MasterChef de pana acum, menite sa scoata din concurenti tot ce este mai bun, sa le testeze creativitatea, sa ii motiveze, sa puna 100% din potentialul lor in preparate. 

Batalia dintre Lori si Alexandra va fi una intensa pana in ultimul moment: „Ar trebui sa ii acordam un Oscar pentru rolul pe care l-a intrepretat in acest concurs!”, va spune Alexandra, iar Lori va completa: „Nu apreciez nimic la ea!”. Chiar si libertatea totala le va pune bete in roate concurentilor: „Nu am nicio idee!”, va spune Bologa. Adaptarea la tipologiile umane si la cele de consum va fi una dintre cele mai dificile probe din semifinala. 

Cum se vor descurca cei opt concurenti cu probele date de jurati, cine vor fi cei care vor avea cel mai echilibrat duel, dar si cine sunt cei care vor reusi sa acumuleze cele mai multe puncte si sa ajunga in marea finala MasterChef, ramane de vazut luni, la Pro TV, de la ora 22:00. 

MasterChef – Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni