Cei 13 concurenti ramasi in celebra bucataria s-au straduit sa-i impresioneze pe chef Razvan Exarhu, chef Samuel Le Torriellec si Liviu Popescu si sa demonstreze ca merita sa devina viitorii MasterChef.

Acestia au fost supusi la trei probe de foc, care au adus in fata telespectatorilor o lectie de determinare, pasiune, creativitate si motivare.

Dupa primele doua probe, Alexandra Hirtea, Robert Petrescu, Loredana Anghel, Luca Mantovani si Sorin Bologa au fost cei cinci concurenti care au intrat la testul sub presiune si au fost nevoiti sa lupte pentru a ramane in bucataria MasterChef.

Acestia au jucat la ruleta la propriu si la figurat pentru a afla ce preparat trebuie sa pregateasca. Testul sub presiune le-a testat concurentilor atat abilitatile practice, cat si cunostiintele gastronomice din lume.

Pentru Luca Mantovani, proba s-a dovedit una dificila si decisiva, combinatia de vita si bucatarie spaniola reprezentand o provocare mult prea mare pentru el.