• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef da startul unui nou sezon provocator, din 13 februarie, la Pro TV!

MasterChef da startul unui nou sezon provocator, din 13 februarie, la Pro TV!

MasterChef da startul unui nou sezon provocator, din 13 februarie, la Pro TV!

Luni, 13 februarie, de la 20:30, noul sezon MasterChef da startul unui sezon inedit, care reuneste trei jurati, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Razvan Exarhu si Liviu Popescu, fiecare dintre ei avand o experienta diferita, ce se completeaza formand astfel juriul perfect, care va ridica la un nou nivel cel mai intens show culinar. 

Surprizele noului sezon nu se opresc aici! Daca pana acum concurentii erau obisnuiti sa isi prezinte preparatele gata facute in fata juratilor pentru a obtine cel mai ravnit sort din Romania, de aceasta data ei vor intra in grupuri la duel si vor gati in fata juratilor un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferata. Dintre miile de concurenti inscrisi in concurs, doar o mica parte au fost selectati pentru a gati in fata juratilor. Castigarea duelului le asigura concurentilor un loc direct in bucataria MasterChef si o sansa in cea mai fierbinte competitie culinara. 

Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregatim multe surprize, care vor ridica show-ul la urmatorul nivel si vor aduce in fata telespectatorilor emotie, tensiune, suspans, dar si distractie, voie buna si explozii de bucurie! Cei trei jurati sunt de-a dreptul savurosi! Se completeaza perfect, incepand cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Razvan Exarhu, pana la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce isi doresc cu adevarat un loc in bucataria MasterChef sa aiba parte de o viziune completa asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmari si abia astept sa vad rezultatul!, a declarat Razvan Fodor. 

Luni, 13 februarie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa prinda gustul competitiei intr-un nou sezon indraznet, pasionant si provocator! 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni