Surprizele noului sezon nu se opresc aici! Daca pana acum concurentii erau obisnuiti sa isi prezinte preparatele gata facute in fata juratilor pentru a obtine cel mai ravnit sort din Romania, de aceasta data ei vor intra in grupuri la duel si vor gati in fata juratilor un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferata. Dintre miile de concurenti inscrisi in concurs, doar o mica parte au fost selectati pentru a gati in fata juratilor. Castigarea duelului le asigura concurentilor un loc direct in bucataria MasterChef si o sansa in cea mai fierbinte competitie culinara. 

Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregatim multe surprize, care vor ridica show-ul la urmatorul nivel si vor aduce in fata telespectatorilor emotie, tensiune, suspans, dar si distractie, voie buna si explozii de bucurie! Cei trei jurati sunt de-a dreptul savurosi! Se completeaza perfect, incepand cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Razvan Exarhu, pana la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce isi doresc cu adevarat un loc in bucataria MasterChef sa aiba parte de o viziune completa asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmari si abia astept sa vad rezultatul!, a declarat Razvan Fodor. 

Luni, 13 februarie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa prinda gustul competitiei intr-un nou sezon indraznet, pasionant si provocator! MasterChef - Prinde gustul competitiei!