• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef vine cu o editie speciala de Ziua Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

MasterChef vine cu o editie speciala de Ziua Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

MasterChef vine cu o editie speciala de Ziua Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV!

Diseara, de la 20:30, MasterChef vine cu o editie speciala de Ziua Nationala a Romaniei! O proba speciala cutia misterelor va deschide editia de sarbatoare. Fiecare concurent va avea propriul mister de dezlegat. Sub cutie, concurentii vor gasi cate o scrisoare care va contine o reteta scrisa in limba veche. Atent selectate, retetele speciale fac parte din prima carte de bucate aparuta in Romania: 200 de retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti scrisa de Mihail Kogalniceanu si Costache Negruzzi in anul 1842.

Editia speciala din aceasta seara va continua cu o proba emotionanta! Concurentii vor gati pentru membrii unui club de seniori, precum si pentru cei ai unui azil de batrani din Bucuresti, oferindu-le acestora un cadou culinar intr-o zi de sarbatoare. 

Testul sub presiune este ultima proba a editiei de luni. Aceasta va aduce in prim plan ruleta romaneasca, care va avea reprezentate 9 regiuni istorice ale Romaniei: Transilvania, Moldova, Maramures, Banat, Bucovina, Oltenia, Dobrogea, Crisana si Muntenia. Participantii la testul sub presiune vor avea de reprodus un preparat specific zonei decise la ruleta. Tensiunea va atinge cote inalte, unul dintre cei mai controversati concurenti ai acestui sezon parasind bucataria MasterChef!

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni