• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mimi Nicolae, fosta concurenta la "MasterChef", a gatit la campionatului national de autoslalom

Mimi Nicolae, fosta concurenta la "MasterChef", a gatit la campionatului national de autoslalom

Mimi Nicolae, fosta concurenta la "MasterChef", a gatit la campionatului national de autoslalom

Castigatoarea locului al doilea in primul sezon “MasterChef” de la Pro Tv, Mimi Nicolae a gatit de curand pentru toti participantii la cea de-a treia etapa a campionatului national de autoslalom.

De curand am gatit in aer liber la Campionatul national de autoslalom, unde au fost in jur de 200 de persoane”, povesteste Mimi. ”Am ajuns acolo pentru ca sotul meu este organizatorul acestei competitii. Fiind in aer liber, ce putea sa se potriveasca mai bine decat o fasole cu ciolan afumat la ceaun si cu muraturi de casa?!! Bineinteles, nu au lipsit micii si carnaciorii de pe gratar, dar si salatele, omletele si cornuletele de casa”, mai spune fost concurenta de la ”Masterchef”.

Dupa terminarea show-ului de la Pro Tv, Mimi povesteste ca s-a implicat in foarte multe evenimente culinare, dar si in campanii de imagine pentru un lant de super-marketuri. ”Dupa terminarea emisiunii am mers la foarte multe evenimente culinare, ”MasterChef” fiind rampa de lansare. Oriunde merg si gatesc sau nu gatesc, pentru toata lumea sunt Mimi MasterChef si va spun cu mana pe inima ca este o senzatie nemaipomenita. Imi place tare mult sa gatesc!”.

Cat despre cel de-al doilea sezon ”MasterChef”, Mimi spune ca nu a ratat nici o editie, mai ales ca de fiecare data cand vede bucataria o napadesc amintirile si emotiile.

Asa s-a petrecut si cand a fost invitata in cadrul show-ului, in cel de-al doilea sezon, pentru a exemplifica in fata concurentilor un plating senzational. ”Normal ca ma uit la MasterChef, iar preferatul meu din aceasta editie este Victor Nemes”, dezvaluie ea. ”Dupa MasterChef este normal sa ti se schimbe viata, participi la atatea evenimente, ai aparitii in presa, la TV, este evident ca totul este numai de bine. Si as vrea sa spun ”multumesc, MasterChef”. Am ramas prietena buna cu Sissoko, cu care vorbesc foarte des, la fel cu chef Florin, cu Alex Petricean si Bogdanel”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni