• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mimi se gandeste sa devina si ea Chef si spune ca se simte foarte mandra de ea

Mimi se gandeste sa devina si ea Chef si spune ca se simte foarte mandra de ea

<span style="">Mimi se gandeste sa devina si ea Chef si</span> spune ca se simte foarte mandra de ea

Mimi a vorbit despre planurile ei de viitor si a spus care este juratul ei preferat din concurs. Cu tot respectul! :)

Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?

Nu mi-am imaginat ca voi ajunge atat de departe si totusi imi doream foarte tare. Totul este greu in acest concurs, pe langa emotii vine totdeauna o noua provocare, o noua tema, o noua necunoscuta.

Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la Masterchef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?

Cel mai sofisticat fel de mancare a fost homarul pentru ca nu mai gatisem niciodata si avea si o tehnica de lucru mai sofisticata. Iar despre cea mai mare greseala la MasterChef... nu am facut-o inca si sper sa nu o fac.

Ce ai invatat din acest concurs?

Este o experienta unica, cu oameni minunati, dintre care unii mi-au devenit prieteni... Si, bineinteles, am tras multe invataminte in ale bucatariei de la cei trei chefi.

Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?

O sa-mi continui viata de dinainte, insa mi-ar placea foarte mult sa fac un curs de bucatarie... si cine stie?!!! Gatitul este pasiunea mea de o viata si mai ales experienta pe care o traiesc acum la MasterChef ma face sa cred ca as putea sa devin chef intr-o bucatarie. Ceea ce am gatit pana acum in bucataria MasterChef imi da foarta multa incredere si cred ca am un mic avantaj fata de concurenti prin faptul ca gustul preparatelor mele au fost de cele mai multe ori apreciate de catre cei 3 chefi.

Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?


Cu tot respectul, Chef Florin.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni