INGREDIENTE:
  • 300 g Muschi de vita,
  • 6 fire sparanghel,
  • 1 zucchini,
  • 1 morcov,
  • 350 g baby spanac,
  • 100 g ton in ulei,
  • 1 mango,
  • sare
  • piper,
  • 100 g unt,
  • 2-3 catei de  usturoi,
  • gheata

MOD DE PREPARARE : 
 
Muschiul de vita a fost sigilat pe tigaia grill dupa care a fost introdus la cuptor la 180 de grade timp de 10 minute adaugandu-se unt sare si piper.
 
Spanacul a fost sotat intr-un unt aromatizat cu usturoi , sparanghelul a fost blansat cu sare si piper dupa care s-a asezat intr-un bol cu gheata pentru a se evita oxidarea.
 
Rulourile de zucchini au fost sotate si legate cu un fir subtire de morcov. Sosul de ton cu reductive de mango au fost blenduite impreuna asezonandu-se cu sare si piper si mai apoi strecurat pentru a obtine un preparat fin.