• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nea Marin, Andra, Claudiu, Marilena si Iulian s-au intors aseara in bucataria MasterChef!

Nea Marin, Andra, Claudiu, Marilena si Iulian s-au intors aseara in bucataria MasterChef!

Nea Marin, Andra, Claudiu, Marilena si Iulian s-au intors aseara in bucataria MasterChef!

Cei 8 concurenti ramasi in copmpetitia pentru marele trofeu MasterChef au avut parte de o noua serie de probe inedite. Editia de aseara a fost urmarita de aproape 1.5 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare. Minutul de aur, de la 21:03, a inregistrat aproape 1.8 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, MasterChef a fost lider de audienta, obtinand 10.7 puncte de rating si 25.8% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat valori de doua ori mai mici: 5.5 puncte de rating si 13.3% share.

Prima proba a editiei a venit cu o surpriza de proportii pentru concurentii ramasi in competitia culinara. Fostii concurenti ai acestui sezon, Nea Marin, Andra, Claudiu, Marilena si Iulian, si-au facut aparitia in bucataria MasterChef, spre surprinderea celorlalti participanti. Sub cutia misterelor, cei 8 au identificat diferite sortimente de branza, de la camembert la roquefort., ingredient care trebuia evidentiat in preparate spectaculoase si savuroase. Preparatul lui Liviu a fost halucinante dupa cum a marturisit Patrizia, acesta fiind rasplatit cu dreptul de a spala vasele. De acelasi beneficiu s-a bucurat si Ana Maria, care i s-a alaturat lui Liviu la ultimul banc din bucatarie. Preparatele care au evidentiat cel mai bine ingredientul vedeta al probei au fose cele ale lui Andrei, Claudia si Florin, care au impresionat prin aspectul realizat, dar si prin gustul reusit. Fara nicio indoiala, Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean au ales castigator preparatul Claudiei.

La cea de a doua proba, Claudia a avut imunitate. Daca la prima proba concurentii iesiti din competitie au urmarit evolutia celor ramasi in concurs de la balcon, la aceasta proba au avut sansa de a reintra in competitia MasterChef, provocandu-i la duel! Regulile probei au oferit posibilitatea celor eliminati sa reintre in competitie daca il invingeau pe competitor, acesta din urma intrand la testul sub presiune. Nea Marin l-a provocat la duel pe Andrei, Marilena a ales-o pe Anuta, Andra s-a duelat cu Ana Maria, Iulian l-a ales pe Liviu, iar Claudiu s-a duelat cu Tudor. Adriana si Florin nu au fost alesi de fostii concurenti, fiind salvati de la aceasta proba. Componentii fiecarui duel au avut de gatit acelasi preparat, acesta fiind stabilit prin tragere la sorti. Andrei a castigat in competitia directa cu Nea Marin, Iulian s-a intors in competitie castigand duelul cu Liviu, care a fost trimis la testul sub presiune. Surprizele au continuat, Claudiu castigand batalia cu Tudor. Marilena nu a reusit sa se concentreze suficient de bine, fiind invinsa de Anuta. Dintre Ana Maria si Andra, cea din urma a reintrat in bucatarie cu un preparat care i-a readus sortul, Ana Maria fiind calificata la testul sub presiune. 

La testul sub presiune, Liviu, Tudor si Ana Maria au concurat pentru a ramane in continuare in competitia culinara intr-o proba care a reprodus atmosfera din bucataria unui restaurant. Cei trei au avut de pregatit un meniu compus dintr-o portie de bruschete, papara cremoasa cu trufe, sandwich toast cu avocado, branza rasa maturata si ou prajit cu miezul moale, dar si clatite americane cu capsuni si sirop de artar. Desi meniul parea simplu in prima instanta, concurentii au avut parte de multe preparate returnate de catre clientii restaurantului: Chefii. Presiunea extrem de mare i-a pus in dificultate pe concurenti, primul care a reusit sa invinga stresul si sa multumeasca clientii restaurantului fiind Tudor. Batalia finala a editiei s-a dat intre Liviu si Ana Maria, cea din urma fiind eliminata din competitie, niciunul dintre preparate nereusind sa-i impresioneze pe Chefi.

In aceasta seara, competitia MasterChef continua cu noi probe spectaculoase. Cei 10 concurenti se vor intalni cu rudele si prietenii apropiati intr-o proba plina de emotie.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni