• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nicoleta, casnica de la "MasterChef": "A fost prima si ultima oara cand am facut asa ceva. Si acum am mustrari de constiinta" 

Nicoleta, casnica de la "MasterChef": "A fost prima si ultima oara cand am facut asa ceva. Si acum am mustrari de constiinta" 

Nicoleta, casnica de la "MasterChef": "A fost prima si ultima oara cand am facut asa ceva. Si acum am mustrari de constiinta" 

Prima proba eliminatorie de la "MasterChef" a fost un adevarat masacru. Aproape toti concurentii au avut nevoie de interventia medicului.

"A fost cel mai crunt lucru care mi s-a intamplat vreodata. A fost prima si ultima oara cand am facut asa ceva. Eu nu curat pesti morti, dar vii! Imi miscau in mana, a fost groaznic", a povestit Nicoleta Matea, potrivit Cancan.ro.

"Si acum am mustrari de constiinta. Au fost nopti dupa proba aceea in care nu am inchis un ochi, caci imi tot reveneau in cap imaginile alea", a mai marturisit concurenta.

Prima proba eliminatorie a pus la grea incercare executia, precizia si acuratetea concurentilor. In plus... a adus si mici accidentari, pentru ca aproape toti s-au taiat la degete.

"MasterChef" este INTEGRAL pe voyo.ro!

Concurentii au avut de curatat crapi vii, pe care apoi sa-i transforme in file de peste. "Nu stiam daca curge sange din peste sau din mana mea!" a marturisit o participanta la competitie.

Cine a fost primul MasterChef din viata ta? Si ce gatea? Spune-ne aici si castiga un sort pentru MasterCheful tau.
 




Citeste si:

Casnica de la "MasterChef", intr-o postura penibila. Cum au taxat-o colegii pentru aroganta de care a dat dovada in editia trecuta

Nicoleta, noua casnica de la "MasterChef", topless intr-o revista pentru barbati. Uite cum si-a cucerit sotul: "Ii plac proaspete si fierbinti"


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni