• PRO TV
  • Noua casnica de la "MasterChef" adora sa pozeze sexy, in cei mai scurti jeansi, cu decolteuri abisale si tocuri inalte

Noua casnica de la "MasterChef" adora sa pozeze sexy, in cei mai scurti jeansi, cu decolteuri abisale si tocuri inalte

Noua casnica de la "MasterChef" adora sa pozeze sexy, in cei mai scurti jeansi, cu decolteuri abisale si tocuri inalte

Felicia Tuca este din Cluj, are 44 de ani si este casnica. Pentru "MasterChef" a renuntat la viata ei in Italia, unde a locuit timp de doua decenii, si s-a intors in Romania. A avut acolo inclusiv un restaurant, pe care l-a inchis din cauza taxelor foarte mari.

Felicia se lauda ca nu a calcat niciodata in sala de fitness, iar greutatea si-o mentine de 17 ani neschimbata gratie dietei sanatoase. Ca o picanterie, noua "casnica" nu si-a pus silicoane, ba dimpotriva, si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4, din cauza durerilor de spate.

“Erau mari si ma durea spatele, pentru ca la greutatea pe care o am erau prea mult. Tot sunt mari si acum, am ajuns la masura patru. Sunt multumita!", a declarat concurenta pentru cancan.ro.

Constienta de atuurile sale fizice, Felicia adora sa pozeze provocator, in tinute care ii pun in valoare silueta de invidiat, iar pantalonii mulati de piele, fustele scurte si bluzele decoltate se regasesc din plin in garderoba Feliciei.

Daca va castiga marele premiu ea vrea sa-si deschida un mic restaurant in Cluj. “Sper sa raman cat mai mult in concurs, la preselectii eram cea mai mare, eu eram cea mai batrana teoretic, celelalte fete erau foarte tinere. Eu am 44 de ani!”, spune Felicia.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni