• Emisiuni
  • MasterChef
  • Noul sezon "Masterchef" debuteaza pe 14 septembrie, la PRO TV. Impresiile celor trei jurati despre noii concurenti

Noul sezon "Masterchef" debuteaza pe 14 septembrie, la PRO TV. Impresiile celor trei jurati despre noii concurenti

Noul sezon "Masterchef" debuteaza pe 14 septembrie, la PRO TV. Impresiile celor trei jurati despre noii concurenti

''Masterchef'', cea mai urmarita emisiune culinara din Romania, se intoarce la PRO TV din 14 septembrie. Chefii Adrian Hadean, Patrizia si FOA sunt gata sa descopere cel mai talentat, inventiv si bun bucatar din Romania.

Drumul nu va fi usor pentru aspirantii la titlul de ''Masterchef'', pentru ca vor fi nevoiti sa faca fata unor probe noi, surprinzatoare si mult mai dificile ca pana acum.

Echipa Masterchef a colindat tara in lung si-n lat sa gaseasca cei mai priceputi si pasionati bucatari amatori. De acum cei alesi sunt gata sa se prezinte in fata chefilor si sa arate ce pot.

Filmarile pentru al saselea sezon au inceput, iar chef Patrizia, chef FOA si chef Adrian Hadean marturisesc ca abia asteptau sa se intoarca in bucatarie ca sa ii slefuiasca pe cei 24 de concurenti.

Chef FOA, jurat Masterchef: "Sunt flamand de concurenti noi, cu talente ascunse pe care vrem sa le scoatem la iveala, cu caractere puternice, cu spirit de competitie, concurenti care vor sa dovedeasca ca ei sunt viitorul Masterchef."

Pasiunea pentru gatit o au toti cei intrati in concurs, insa anul acesta vor avea succes in primul rand cei capabili sa se organizeze si sa-i coordoneze pe altii.

Chef Adrian Hadean, jurat Masterchef: "Sunt concurenti foarte buni. Ce am vazut in fata mea in acest sezon pana acum e bine si cred ca vom avea un sezon Masterchef foarte fain, inclusiv din punct de vedere al felului cum arata farfuriile."

Al saselea sezon Masterchef vine cu probe noi, concurentii vor gati in locuri surprinzatoare, iar invitatii speciali nu vor lipsi.

Chef Patrizia, jurat Masterchef: "O sa fie un sezon sper si cred fabulos, plin de surprize, plin de probe noi, concurentii tot plini de asteptari, foarte entuziasti si noi suntem entuziasmati."

Razvan Fodor, prezentatorul emisiunii Mastechef: "Sunt o noua serie de 24 de concurenti, cum imi place sa-i numesc, nebuni, frumosi. Sunt toti tonici, cu povesti frumoase, cu ambitia asta de a-si schimba joburile si de a se duce in zona culinara"

Asadar, aveti toate motivele sa prindeti gustul competitiei Masterchef din 14 septembrie, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni