• Emisiuni
  • MasterChef
  • O noua portie de suspans marca "MasterChef Romania". Razvan Vasiliu a parasit competitia

O noua portie de suspans marca "MasterChef Romania". Razvan Vasiliu a parasit competitia

O noua portie de suspans marca "MasterChef Romania". Razvan Vasiliu a parasit competitia

Testul sub presiune a adus o noua portie de suspans marca MasterChef Romania. Flavius, Alexandra, Razvan, Marius, Bologa si Raul au ajuns in fata Chefilor si au fost nevoiti sa demonstreze ca isi merita locul la bancurile de lucru din bucatarie.

Dupa ce au avut de ghicit ingredientele dintr-un preparat chinezesc, Bologa si Raul au reusit sa se salveze si au urcat la balcon, iar Flavius, Alexandra, Razvan, Marius au mers la bancurile de lucru pentru a impresiona cu un preparat asemanator celui din prima partea a Testului sub presiune. 

De data aceasta Chefii i-au anuntat inca de la inceputul probei ca aceste teste sunt din ce in ce mai grele pentru a-i impinge pe concurenti pana la marginile limitelor lor. Cei patru concurenti au ajuns in fata Chefilor, dar Alexandra si Flavius au fost primii care s-au salvat, desi preparatul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Marius si Razvan au ramas in fata celor trei jurati MasterChef pentru a afla decizia finala. Razvan i-a dezamagit pe Chefi cu preparatul sau, iar atitutdinea lui din timpul probei nu i-a convins sa il pastreze in competitie. Acesta a parasit competitia si a pierdut sansa de a castiga premiul de 50 000 de euro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni