• Emisiuni
  • MasterChef
  • O nouă probă la MasterChef: concurenții sunt nevoiți să gătească cu biletul de eliminare pe masă

O nouă probă la MasterChef: concurenții sunt nevoiți să gătească cu biletul de eliminare pe masă

O nouă probă la MasterChef: concurenții sunt nevoiți să gătească cu biletul de eliminare pe masă

După o săptămână dificilă în urma căreia doi concurenți au părăsit competiția, în această seară, de la ora 22:30, cei 12 concurenți rămași în emisiune continuă lupta pentru marele premiu și pentru titlul de MasterChef! Surpriza serii va consta în faptul că prima proba a săptămânii va fi una pentru eliminare.

În prima parte a probei, concurenții vor fi nevoiți să pregătească mâncarea la pachet pentru fiecare dintre cei trei jurați. După ce Chef Hadad, Chef Chelaru și Cosmin Tudoran le vor povesti concurenților ce-și doresc să mănânce, provocarea de a găti toate felurile de mâncare îi va trece pe cei din Top 12 prin cele mai diverse stări. După ce jurații le vor spune că au fost dezamăgiți de prestația lor, unul dintre concurenți va declara: ”am avut două mâini stângi”. 


Una dintre concurente va oferi declarația emoționantă a serii: ”Aici mi-am găsit familia, sper să nu plec acasă!”, va spune Diana Ungureanu. Dacă va reuși ea să le demonstreze juraților că merită să ajungă în următoarele etape sau va folosi biletul de întoarce spre casă în această seară, vedem astăzi.

De la 22:30, la PRO TV, începe o nouă săptămână în care cei 12 concurenți rămași în competiția MasterChef vor să le demonstreze celor trei jurați că sunt cei mai buni și că merită să ajungă în marea finală! 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni