• Emisiuni
  • MasterChef
  • Papioane umplute cu boabe de cafea reale, cu paiete stralucitoare sau cu lichide colorate pentru Chef Florin Dumitrescu

Papioane umplute cu boabe de cafea reale, cu paiete stralucitoare sau cu lichide colorate pentru Chef Florin Dumitrescu

Papioane umplute cu boabe de cafea reale, cu paiete stralucitoare sau cu lichide colorate pentru Chef Florin Dumitrescu

Noul sezon "MasterChef" de la ProTV vine cu stil pentru Florin Dumitrescu. Juratul va afisa pe tot parcursul competiei o serie de papioane haioase, umplute fie cu boabe de cafea reale, fie cu paiete stralucitoare sau lichide colorate. Fistichii si iesite din comun, papioanele alese de stilista emisiunii, Eniko Szanto, se potrivesc perfect stilului no

nconformist al celui mai tanar jurat “MasterChef”. 

"Cand am inceput Masterchef aveam 24 de ani impliniti, 0 experienta in televiziune, multa pasiune pentru gatit si imi doream sa schimb mentalitati! 

Astazi incepe o noua editie Masterchef, din punctul meu de vedere cea mai buna de pana acum si satisfactia mea cea mai mare (profesionala) este ca astazi sa fii bucatar, chiar inseamna ceva! Cel putin asa mi-au lasat impresia cei 160 de concurenti din preselectie!", a scris chef Florin pe pagina sa de Facebook, cu cateva ore inainte de startul celui de-al treilea sezon "Masterchef".

De astazi, in fiecare marti de la ora 20.30, juratii celui mai tare show culinar cauta un nou “MasterChef”: suspecti de talent gastronomic sunt multi, insa numai unul va reusi sa ii convinga ca merita trofeul si aprecierile lor.

Dupa doua sezoane in care “Masterchef” a schimbat vietile concurentilor si i-a transformat in staruri ale bucatariei si dupa un sezon in care vedetele au trecut la cratita, emisiunea de la Pro TV va condimenta din nou serile de marti ale romanilor. 

Prima editie a noului sezon va aduce cu ea si o premiera: singurul concurent din istoria show-ului de la Pro Tv care reuseste sa ii impresioneze pana la lacrimi pe toti trei juratii. Cu o poveste impresionanta si un preparat simplu, dar corect gatit, acest concurent isi va condimenta cu multa emotie prezenta in fata juratilor si va reusi sa le smulga lacrimi, la propriu. 

“Este cel mai inedit si cel mai bun preparat mancat vreodata”, va spune chef Bontea, care nu isi va putea retine lacrimile, iar chef Scarlatescu va aplauda cu generozitate. La randul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit intr-o farfurie simpla, chef Dumitrescu va recunoaste: “Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta. Este singurul concurent din istoria MasterChef Romania care a reusit sa faca juratii sa planga. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi in ochi”. Despre ce concurent este vorba, care este povestea lui si cu ce farfurie se va prezenta, veti descoperi in prima editie “MasterChef” din noul sezon.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni