• Emisiuni
  • MasterChef
  • Parca ar fi desprinse din celebrul LA Ink. Uite cum arata tatuajele lui Alex Hora de la "MasterChef"

Parca ar fi desprinse din celebrul LA Ink. Uite cum arata tatuajele lui Alex Hora de la "MasterChef"

Parca ar fi desprinse din celebrul LA Ink. Uite cum arata tatuajele lui Alex Hora de la "MasterChef"

Alexandru Constantin Hora este cel putin la fel de pasionat de tatuaje pe cat este de gatit. Dovada stau nenumaratele sale desene pe piele, pe care si le expune cu mandrie.

Cel mai recent este un cadou pe care si l-a facut el insusi de ziua sa, in urma cu doua saptamani. Tatuajul fusese inceput inca dinainte sa intre in competitia de la ProTV.

"E vorba de un samurai calare, care se lupta cu trei dragoni. Sunt trei cumpene din viata mea, peste care am reusit sa trec", a povestit concurentul de la "MasterChef".

Alexandru este din Oradea si provine dintr-o familie numeroasa, fiind al patrulea din cinci frati. A avut o copilarie grea, iar in urma unui accident a facut o comotie cerebrala si o semipareza faciala.

In 2004 s-a nascut fetita sa, un moment cu totul si cu totul emotionant pentru el. A lucrat in strainatate, a incercat o multime de meserii, care mai de care mai ciudate, din multe domenii, fara sa aiba vreo calificare pentru vreuna dintre ele.

Dintre toate cate a facut in viata, gatitul este pe primul loc! Desi i-a placut dintotdeauna sa gateasca, abia de o vreme incoace a realizat ca e o PASIUNE!

“MasterChef” reprezinta pentru el un vis pe care vrea sa si-l implineasca, vrea sa invete cat de mult poate in acest domeniu si apoi sa faca din asta o arta.


>>> Castiga un sort MasterChef! Intra in concurs

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni