• Emisiuni
  • MasterChef
  • Petrecerea lui Smiley si retetele contra mahmurelii au adus audiente de top 

Petrecerea lui Smiley si retetele contra mahmurelii au adus audiente de top 

Petrecerea lui Smiley si retetele contra mahmurelii au adus audiente de top 

Editia din 20 mai a "MasterChef" a adus din nou PRO TV in topul audientelor. Episodul cu numarul 10 a avut ca element surpriza petrecerea lui Smiley, la care concurentii "MasterChef" au gatit pe echipe. In plus, proba din platou i-a provocat pe cei 15 ramasi in joc sa uimeasca juriul cu un meniu recomandat pentru mahmureala.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ratingul mediu de 12,2 puncte obtinut de PRO TV in intervalul orar 20:30 – 22:45, precum si cota de piata de 28,9% au situat statia pe primul loc, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu 4,9 puncte de rating si 11,7% cota de piata, iar Kanal D a obtinut 3,8 puncte de rating si 9,3% share. In minutul de aur 21:43, PRO TV a atins un varf de audienta de 16,3 puncte de rating si 36,9% cota de piata.

La fel, pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta, cu un rating mediu de 9,8 puncte si o cota de piata de 19,9%, in timp ce Kanal D, situat pe locul doi, a obtinut 6 puncte si 12,2% share.

La nivel national, PRO TV a fost, de asemenea, pe primul loc, cu un rating mediu de 9,1 puncte şi 20,1% share, cifre peste audientele inregistrate de Kanal D (5,9% rating, 13,1% share) si Antena 1 (4,1% rating si 9,1% share).

In a zecea editie a emisiunii "MasterChef", concurentii si-au aratat talentul culinar la o petrecere organizata de Smiley, imediat dupa ce artistul a sustinut un concert. In cadrul acestei probe de teren, cei 15 aspiranti la marele premiu au pregatit unele dintre cele mai rafinate preparate, pentru cei 100 de invitati prezenti.

Dupa proba pe echipe, concurentii au trecut prin proba din platou: pregatirea unor retete contra mahmurelii. Mayla Bucci l-a suparat pe Chef Sorin Bontea cu o supa in care legumele erau aranjate in mijlocul farfuriei, iar Tatiana nu a reusit deloc sa-i surprinda pe Chefi cu preparatul sau, aaa ca cele doua concurente au parasit competitia.

Dupa aceea, juratii au oscilat daca sa-l lase pe Ovidiu sau pe Alex sa mearga mai departe, insa cel eliminat a fost Ovidiu. Concurentul a recunoscut ca in aceasta editie a gresit: "Nivelul competitiei este foarte sus si orice greseala se sanctioneaza".

Astfel, in cursa pentru titlul de MasterChef raman 12 concurenti, care asteapta, in editiile viitoare, noi surprize si probe inedite din partea juratilor.

Show-ul culinar MasterChef este difuzat in fiecare marti, de la 20:30, pe PRO TV.

MasterChef - Prinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni