• Emisiuni
  • MasterChef
  • Petru Buiuca, Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi au inaugurat HOT Studio – primul studio de gatit din tara

Petru Buiuca, Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi au inaugurat HOT Studio – primul studio de gatit din tara

Petru Buiuca, Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi au inaugurat HOT Studio – primul studio de gatit din tara

Petru Buiuca, castigatorul primului sezon ”MasterChef” de la Pro Tv, dar si Alex Cirtu si Mehrzad Moghazehi, colegii sai de concurs, au inaugurat joia aceasta primul studio de gatit din Romania. Aflat in incinta unui cunoscut centru comercial din Bucuresti, noul concept al baietilor se adreseaza tuturor pasionatilor in ale gastronomiei.

Cei trei au preparat un meniu pe cinste pentru invitatii la lansare - shoturi cu jeleu de fructe si vodca, orez cu linte, curmale si stafide, paine cu branza de burduf, chimen si ceapa rosie, cheesecake. Printre vedetele prezente la acest eveniment s-au numarat: Irina Fodor, Vali Porcișteanu (campion national raliu), DJ Miky Love, Dragos Chircu (”Vocea Romaniei”), dar si frumoasa blonda Gina Pistol care a si gatit alaturi de cei trei, in fata celor prezenti.

Ana Maria Alexie de la „Vocea Romaniei”, precum si Razvan „Krem” Alexe, fost concurent la „Romanii au talent”, au întretinut atmosfera, piperata cu reprize de stand-up de catre Daniel „Varza” Ilie. Reprezentantii de prim rang din partea Ambasadei Vietnamului si Greciei la Bucuresti, oficialitati locale, vedetele si partenerii prezenti au avut ocazia sa deguste din preparate si sa asiste la un show live de indemanare si maiestrie a celor trei bucatari care au gatit impreună. 

Studioul de gatit al celor trei reprezinta pentru ei, dupa cum au marturisit, un inceput de drum in care se vor dezvolta workshop-uri, evenimente si chiar conferinte, petreceri tematice si evenimente personalizate. ”A fost o seara speciala, totul a mers ca la carte, intocmai cum ne asteptam, poate chiar mai bine”, spune Mehrzad.

Sunt mandru de echipa pe care am format-o si ne vom stradui sa devenim cei mai buni din domeniu.” La randul lui, Alex spune: ”Wow! Acesta-i primul cuvant care imi vine in minte. Ne-am vazut visul cu ochii. Suntem la capatul a opt luni de munca intensa si nopti nedormite, insa entuziasmul nostru depaseste orice limita. Oferim entertainment, un loc de relaxare, preparate fresh, un schimb de experienta si multa, multa pasiune”. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni