• Emisiuni
  • MasterChef
  • Val URIAS de simpatie pentru castigatorul de la MasterChef. Detestat de colegi, dar iubit de public: POZA de 40.000 de Like-uri

Val URIAS de simpatie pentru castigatorul de la MasterChef. Detestat de colegi, dar iubit de public: POZA de 40.000 de Like-uri

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Val URIAS de simpatie</span> pentru castigatorul de la MasterChef. Detestat de colegi, dar iubit de public: <span style="color: rgb(255, 0, 0);">POZA de 40.000 de Like-uri</span>

Show-ul MasterChef Romania e pe voyo.ro.

Petru Buiuca si-a facut multi dusmani printre concurentii de la Masterchef prin felul lui direct de a fi si de a vorbi. Le-a spus tuturor verde in fata ce gandeste, a fost sincer si si-a urmarit interesul, fara sa tina cont de barfele din jurul lui.

Ba mai mult, a precizat, de la bun inceput, ca nu a venit in concurs sa-si faca prieteni, ci sa castige. "Fara sa fim ipocriti, toti am fi facut la fel ca Petru" a declarat Simona Paslaru, una din concurentele care s-a inteles cel mai bine cu Petru.



Show-ul MasterChef e integral pe voyo.ro.  

Calitatile sale au fost remarcat si de Chef Florin Dumitrescu: "Petru nu e in gasca cu nimeni, nu e partinitor. E concentrat pe ceea ce-si doreste" a spus juratul, care a adaugat ca-i apreciaza mancarea gatita corect si stilul autoritar in bucatarie.

"Am primit toata sustinerea de care aveam nevoie de la familie. Ce bine ca nu gatesc colegii mei, gatesc eu. :) Experienta asta e a mea, nu mi-o ia nimeni" a spus in fata camerelor Petru Buiuca, sigur pe el si, ca intotdeauna, cu o atitudine de invingator pentru care Chef Bontea l-a felicitat.

"Cine ma cunoaste, ma apreciaza foarte tare. Am o multime de prieteni care ma asteapta cu bratele deschise si cu dragoste indiferent de rezultat!" a spus Petru, inainte sa afle ca este marele castigator.

Petru Buiuca - simpatizat si felicitat de zeci de mii de oameni pe internet


Imediat dupa anuntarea castigatorului, intreg internetul a explodat de Like-uri si comentarii pe Facebook si site-ul MasterChef. Fotografia care il prezinta pe Petru cu trofeul in mana, inconjurat de cei trei jurati, a strans in cateva ore peste 40.000 de LIKE-uri pe Facebook-ul ProTV si pe cel al emisiunii MasterChef, peste 6.500 de comentarii pe Facebook si alte mii pe protv.ro - majoritatea coplesitoare fiind pozitive :)
 

"Simply the best...Better than all the rest! Respect Petru!!"

"A câştigat un tip tânăr, talentat, ambiţios, cu spirit de lider. MasterChef Petru, un masterchef adevărat… părerea mea. Şi parcă le-a rupt capul tuturor celor care l-au dispreţuit sau urât, chiar şi fără motiv."

"Bravo Petru! Felicitari! Chiar meritai. Mi-am dorit din tot sufletul sa castigi. Si stai linistit ca asa cum ai zis si tu nu ai venit la concurs ca sa legi prietenii, presupun ca ai destui care te apreciaza pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci. Ma bucur ca le-ai inchis gura, le-ai dat clasa originaaaaaal. Respectele mele MASTERCHEF Petru :*"

"Indiferent de piedici, indiferent de greutati, ai castigat pe merit, esti talentat! Sa continui tot asa!;) Sa fii perseverent si sa ramai cum esti, lumea oricum e rea, ca esti intr-un concurs sau in viata reala, oamenii o sa te sape permanent! Esti un talent evident! Felicitari, respect si mult succes in viitor! Bafta Petru"

"Am stiut de la bun inceput, ca baiatul asta va castiga.A avut tot timpul o atitudine fantastica, foarte sigur pe el. E genul de om care face nu numai bucatarie ci orice lucru cu sfintenie. Extraordinar! Un mare BRAVO!" 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni