• Emisiuni
  • MasterChef
  • Petru, primul MasterChef din Romania, dezvaluire SURPRIZA: Cine face cartofi prajiti mai bine decat el

Petru, primul MasterChef din Romania, dezvaluire SURPRIZA: Cine face cartofi prajiti mai bine decat el

Petru, primul MasterChef din Romania, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">dezvaluire SURPRIZA: </span>Cine face cartofi prajiti mai bine decat el

Petru Buiuca, primul MasterChef al Romaniei, a vorbit in direct la StirileProTV din studioul ProFM, dupa marea finala de miercuri seara, castigata in fata lui Mimi Nicolae, Alexandru Petricean si Bogdan Alexandrescu.

Primul MasterChef din Romania spune ca se pregateste sa-si deschida o afacere acum, dar nu neaparat din banii castigati in concurs.

Suma de 50.000 euro se va duce in familie. Petru Buiuca vrea sa-si ajute mama sa plateasca o datorie mai veche.

"Imi doresc sa-mi ajut familia foarte mult si din punctul asta de vedere", a declarat Petru Buiuca la StirileProTV.

Prima afacere pe care Petru Buiuca o va deschide va fi online. Oricum nu duce lipsa de oferte, a primit destule inainte de finalul primei editii Masterchef, de la ProTV.

"Eu si ceilalti concurenti urmaream sa se uite lumea altfel la mancare. Voiam sa nu mai acceptam chestiile cu cartofii dezosati. Imi place mult sa mananc romaneste, sa nu dam cu mancarea romaneasca de pamant."

"Am castigat la MasterChef un premiu foarte tare, dar si un titlu. In afara de bani, trebuie sa fac ceva si cu titlul, daca vor mai fi editii, si or sa mai fie, va trebui sa ajung la un nivel foarte-foarte ridicat."

"Vreau sa le arat tuturor oamenilor ca gatitul este frumos si nu nu stiu daca pot face asta din spatele zidurilor. Vreau sa merg in parteneriate. Sper ca pana la sfarsitul anului sa fac ceva ca lumea."

"Pot sa spun ca inainte sa se difuzeze finalul, am primit multe oferte, ca bucatar, in restaurante, in deschidere de restaurant. Vreau sa fac si afaceri, am un proiect, intai online", a declarat Petru Buiuca pentru StirileProTV din studioul ProFM.

Desi este MasterChef, Petru spune ca e cineva care face cartofi prajiti mai bine decat el. Mama sa este cea mai buna la acest capitol:

"Cartofii mamei mele ies mult mai bine, ca e mama. Imi plac mult cartofii prajiti pentru ca nu am timp de altceva. O sa fac si alte retete mult mai bune, inca nu m-am obisnuit cu ideea de MasterChef."
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni