• Emisiuni
  • MasterChef
  • Preselectiile au ajuns la final! Un nou sezon MasterChef incepe din toamna la PRO TV

Preselectiile au ajuns la final! Un nou sezon MasterChef incepe din toamna la PRO TV

Preselectiile au ajuns la final! Un nou sezon MasterChef incepe din toamna la PRO TV

Sambata, in Timisoara, pasionatii de gatit din Banat au venit sa cucereasca papilele gustative ale echipei MasterChef. Hotelul Continental din Timisoara a devenit pentru o zi centrul gastronomic din vestul Romaniei, atragand pasionati de gatit din domenii diverse: de la cantareti de muzica rap, la ingineri mecanici sau studenti. 

Tavi Ghindea, fost concurent al sezonului precedent, a fost prezent la preselectiile din Timisoara unde i-a incurajat aspirantii la sortul MasterChef, povestind si despre experienta care i-a schimbat viata. „Pentru mine MasterChef a inceput ca o provocare. Ulterior, s-a transformat in visul vietii mele pe care am reusit sa-l implinesc. Am realizat ce-am vrut sa devin, a fost o provocare exceptionala si mi-a schimbat foarte mult viata. Sfatul pe care l-am dat oricui este sa nu ezite!”.

Dornici sa-si demonstreze abilitatile si pasiunea culinara, concurentii au venit cu preparate variate, precum file de somon cu dulceata homemade, preparate cu fructe de padure si fructe de mare sau preparate mediteraneene, dovada ca gustul competitiei din aceasta toamna va fi intens! 

Prinde gustul competitiei MasterChef - din toamna, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni