• Emisiuni
  • MasterChef
  • Preselectiile MasterChef, cel mai asteptat cooking show, debuteaza in acest weekend la Bucuresti!

Preselectiile MasterChef, cel mai asteptat cooking show, debuteaza in acest weekend la Bucuresti!

Preselectiile MasterChef, cel mai asteptat cooking show, debuteaza in acest weekend la Bucuresti!

Preselectiile MasterChef debuteaza in aceasta saptamana! Toti cei care au abilitati culinare, indemanarea de a pregati un desert delicios sau stiu sa prepare delicatese care uimesc prin gustul incredibil sau aspectul desavarsit sunt asteptati la preselectiile MasterChef din Bucuresti, care vor avea loc duminica, 17 mai, incepand cu ora 10:00, la Hotel Ibis Gara de Nord!

Viitorii concurenti ai celui mai urmarit cooking show din Romania vor avea sansa unica de a-si modifica parcursul culinar: de la pasiune, la desavarsire si excelenta gastronomica. Si in acest sezon, juriul format din Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean va pune la incercare abilitatile culinare ale concurentilor prin probe incendiare, teste sub presiune si confruntari acerbe.

Daca esti pasionat de gatit si ai indemanarea necesara pentru pregatirea unor  preparate inedite, te astept la preselectiile MasterChef. Preparatele care aduc ceva nou si concurentii care imi demonstreaza ca au pus suflet in ceea ce au gatit vor avea numai de castigat! Daca ai un simt al gustului dezvoltat, daca esti dedicat si daca poti demonstra ca bucataria este un tel important in viata ta, poti fi urmatorul MasterChef al Romaniei!”, a declarat Chef Patrizia

Iubesti sa gatesti? Iti respecti ingredientele? Vrei sa creezi preparate inedite? Esti o fire competitiva? Esti dispus sa faci sacrificii? Atunci te asteptam la preselectiile MasterChef din Bucuresti si din tara!”, a declarat Chef Foa.  

Ma astept ca preselectiile din Bucuresti sa ne aduca in fata oameni pe cat de pasionati, pe atat de pregatiti. Vrem sa oferim un spectacol culinar frumos, iar pentru asta ne bazam fara indoiala si pe concurenti. Au trecut deja suficient de multe sezoane pentru ca publicul sa aiba o idee despre pretentiile acestei competitii”, a declarat Chef Adrian Hadean

Caravana si inscrierile MasterChef continua! Pretendentii la cel mai ravnit titlu culinar se pot inscrie pe masterchef.protv.ro si sunt asteptati la preselectiile din Cluj Napoca (23 mai), Iasi (30 mai) si Craiova (7 iunie). 

 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni