• Emisiuni
  • MasterChef
  • Preselectiile pentru noul sezon MasterChef incep la Cluj-Napoca in acest sfarsit de saptamana

Preselectiile pentru noul sezon MasterChef incep la Cluj-Napoca in acest sfarsit de saptamana

Preselectiile pentru noul sezon MasterChef incep la Cluj-Napoca in acest sfarsit de saptamana

MasterChef, super show-ul culinar de la ProTV, incepe cautarile pentru al 5-lea sezon.

Caravana care da sansa celor pasionati de gastronomie sa ajunga in fata a milioane de romani si sa demonstreze ca merita sa poarte celebrul sort, ajunge sambata, 7 iunie, la Cluj-Napoca. 

In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sambata, de la ora 10:00, la Hotel Golden Tulip Ana Dome cu propriile preparate deja pregatite, pentru a-si ocupa locul in cadrul competitiei. 

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Dupa Cluj-Napoca, caravana MasterChef ajunge pe 14 iunie in Iasi, pe 21 iunie la Timisoara si pe 5 si 6 iulie la Bucuresti. Aspirantii la titlul de MasterChef sunt invitati sa se inscrie in continuare pe site-ul masterchef.protv.ro .

Inca de la primul sezon, “MasterChef” a fascinat milioane de romani cu retetele inedite prezentate si autenticitatea spectacolului. Inca de la prima editie, cea mai intensa competitie culinara fost lider incontestabil de audienta pe segmentul sau.

“MasterChef” a dedicat trei sezoane romanilor pasionati de gatit si unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu in editia speciala “MasterChef. Proba Celebritatii”.

In prezent, MasterChef urmeaza sa desemneze castigatorul celui de-al 4-lea sezon. Marea finala va avea loc marti, 10 iunie, de la 20:30, la ProTV. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni