• Emisiuni
  • MasterChef
  • Primele tensiuni au aparut in marea finala. Chef Florin Dumitrescu si Rares, discutii aprinse cu deznodamant neasteptat

Primele tensiuni au aparut in marea finala. Chef Florin Dumitrescu si Rares, discutii aprinse cu deznodamant neasteptat

Primele tensiuni au aparut in marea finala. Chef Florin Dumitrescu si Rares, discutii aprinse cu deznodamant neasteptat

Rares este unul dintre concurentii cei mai apreciati din "MasterChef", iar acest lucru este datorat talentului pentru bucatarie, dar si ambitiei si devotamentului tanarului, care isi doreste sa se afle mereu printre cei mai apreciati concurenti de catre Chefi.

La cea de-a doua proba a concursului din aceasta seara, cei cinci concurenti au fost luati prin surprindere atunci cand si-au vazut familiile in platou. Dupa ce au curs lacrimi de fericire, iar emotiile si-au spus cuvantul, concurentii au tras la sorti, iar fiecare dintre ei a trebuit sa gateasca pentru una dintre familiile celorlalti patru.

Rares a trebui sa gateasca pentru familia Georgetei, iar daca la inceput a vrut sa faca impresie buna si sa foloseasca cele mai bune ingrediente in preparatele sale, un peste destul de scump a devenit pe loc motiv de contradictii intre Chef Florin si concurent.

Desi lucrurile s-au calmat imediat au urmat si comentariile in fata camerelor de luat vedere, iar Chef Florin a marturisit ca nu este deloc suparat pe ceea ce s-a intamplat, ba mai mult decat atat, juratul a spus ca se recunoaste in personalitatea lui Rares, ca ii seamana destul de mult la caracter si ca apreciaza aceasta incapatanare a lui pentru ca numai asa poate sa evolueze in aceasta meserie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni