• Emisiuni
  • MasterChef
  • Interviu EXCLUSIV cu Aida Parascan. "Primul impact e cel de antipatie". Ce lucruri nu stiai despre castigatoarea "MasterChef"

Interviu EXCLUSIV cu Aida Parascan. "Primul impact e cel de antipatie". Ce lucruri nu stiai despre castigatoarea "MasterChef"

Interviu EXCLUSIV cu Aida Parascan. "Primul impact e cel de antipatie". Ce lucruri nu stiai despre castigatoarea "MasterChef"

Show-ul MasterChef este INTEGRAL pe voyo.ro.

Care e primul lucru pe care l-ai facut dupa ce ai aflat ca esti castigatoarea? 

Am anuntat familia, doar pe sotul si copiii. Si apoi, singurul lucru pe care vroiam sa il fac era sa dorm. :) Chiar daca nu am reusit, asta era prima mea intentie.

 

Cum a decurs a doua zi dupa victorie? 

A doua zi am stat singura in camera uitandu-ma la trofeu, socata oarecum. Inca nu imi venea sa cred ca eu sunt cu adevarat "MasterChef" 2013. Seara am sarbatorit finalul show-ului alaturi de toti concurentii, impreuna cu echipa de productie si bineinteles cu chefii. O petrecere de neuitat, unde am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine si in afara stresului din concurs.

 

Cine din familia ta s-a bucurat cel mai mult pentru acest premiu? 

Cred ca cea mai fericita a fost fiica mea cea mare, Gianina . 

Care e visul tau cel mai mare, dupa terminarea filmarilor la MasterChef? 

Am multe visuri, dar cred ca cel mai mare e sa am o emisiune culinara.

 

De ce crezi ca spiritul de competitie anuleaza posibilitatea de a-ti face prieteni? 

Eu personal nu cred in prieteniile de peste noapte, mai ales cele care se creeaza cand esti intr-o competitie. Daca vrei sa ajuti o persoana, o poti face si fara sa fie prietenul tau, o faci si gata. Nu ajuti doar pe cei care iti sunt prieteni. Daca ai posibilitatea sa o faci, o faci si nu te gandesti daca iti e prieten sau nu. Prietenia pentru mine are un altfel de inteles.

 

Cu care dintre colegii tai de la MasterChef ai putea ramane prietena si dupa concurs? 

Toti sunt potentiali prieteni, depinde de ei daca ma vor sau nu. Eu in multe discutii le-am spus ca atunci cand se va termina concursul as dori sa ne cunoastem mai bine, restul depinde de ei. Siu unde sa ma gaseasca, daca au nevoie de mine.

 

Care a fost colegul tau preferat, si care cel mai putin preferat? 

Nu am avut un coleg preferat, imi plac multi colegi,  fiecare in felul lui. Cum sunt mai multi colegi care mi-au placut mai putin.

  

Cine ti-a castigat respectul ca bucatar, dintre ceilalti concurenti? 

Sunt mai multi cei pe care ii respect: Nicusor, inca necopt, dar un bun executant in bucatarie, are cunostinte incomplete, lipsindu-i cele de patiserie, Traian are cunostinte destul de variate in domeniul culinar, poate putin irascibil in competitie, dar cu siguranta in alt ambient e o persoana de apreciat.

 

Ai vreun regret in legatura cu participarea ta la MasterChef? 

Cred ca pot sa spun ca nu am regrete de nici un fel in legatura cu participarea mea la MasterChef, cum nu am regrete in general in viata. Fac intotdeauna ceea ce simt in momentul respectiv, respectand bineinteles pe cei din jurul meu.

 

Ai spus la un moment dat ca “viata a fost dura cu tine”. Ne poti spune mai multe despre asta, la ce te referi? 

Nu am vrut sa vorbesc prea mult despre viata mea pentru ca nu voiam sa se puna accentul pe problemele mele si sa se uite adevaratul motiv pentru care eram acolo. Am fost crescuta de bunica mea, pe parinti i-am cunoscut mai bine in jurul varstei de 12 ani cand ei s-au mutat in Valea Jiului, unde eu locuiam. Dupa ce s-au facut disponibilizarile la mina, ne-am mutat inapoi in Buzau, intr-un sat langa Buzau, mai precis. Eu urmam in continuare studiile in Focsani. Cand bunica mea nu a mai putut sa imi plateasca chiria, am abandonat studiile si am inceput sa muncesc. Am cunoscut un baiat cu care am avut o relatie timp de 2 ani si jumatate, dupa care am ramas gravida. Am decis impreuna sa avem acel copil, dar cand eram gravida el a murit intr-un accident de masina.

M-am intors din nou in Buzau unde, dupa ce am nascut-o pe Gianina, am inceput sa muncesc in oras. Aveam un salariu din care puteam doar sa cumpar scutece si strictul necesar pentru copil, dar si pentru familie, fiind singura din familie care avea un venit. Am avut oportunitatea sa vin sa muncesc in Italia si cu multe sacrificii am reusit sa devin respectata pentru munca mea. Am avut ocazia sa arat ca merit si nu mi-am dezamagit familia niciodata. Aceasta e doar o parte in care viata a fost dura cu mine. 

 

Descrie-te in cateva cuvinte.

Sunt o luptatoare, nu ma dau niciodata batuta. Am o personalitate destul de greu de inteles si nu am intalnit persoane care sa ma inteleaga in totalitate. Un prieten mi-a spus inainte sa vin la MasterChef : tu ori vei fi iubita de toata lumea, ori te va uri toata lumea. Sunt o persoana dintr-o bucata, care intotdeauna spune in fata ceea ce gandeste si de multe ori lucrul asta e inteles gresit. Sunt foarte exigenta in primul rand cu mine, doar asa cred ca se poate evolua in viata. Imi place sa rad si sa glumesc, dar in timpul liber, pentru ca atunci cand e vorba de munca devin alta persoana.

 

Cum crezi ca te percep ceilalti: familie/ prieteni/  oamenii care te-au vazut la TV?

Primul impact e cel de antipatie, dar persoanele care stiu sa vada mai departe decat acel prim impact sigur imi devin cei mai buni prieteni. Si e valabil atat pentru cei ce ma cunosc, cat si pentru cei care nu ma cunosc. Nu sunt o persoana care face compromisuri pentru a placea sau a fi populara, nu as fi eu si nu mi-as trai viata mea daca as folosi masti. Nu as mai fi fericita.

 

Care crezi ca e punctul tau forte in bucatarie? 

Caracterul si pasiunea pe care o am pentru ceea ce fac.

 

Trei trucuri de-ale tale in bucatarie.

Gatesc doar cu ingrediente de sezon, folosesc intotdeauna stoc facut de mine si folosesc ierburi aromatice.

 

Ce proba de la MasterChef te-a speriat cel mai mult? 

Cand a trebuit sa reproduc farfuria din poza. Am zis: acum e acum! Daca reusesc sa dau gust la mancare doar uitandu-ma la o fotografie si sa am aceeasi farfurie ca acolo, atunci chiar ca sunt tare!  Din cate imi aduc aminte mi-a reusit.

 

Trei lucruri pe care le-ai aflat pentru prima oara la MasterChef.

Am aflat ca sturionul e un peste cu o piele extrem de tare, ca timpul de coacere al homarului se calculeaza in functie de greutatea lui si am invatat ca sa faci echipa in bucatarie cu persoane care sunt concurentii tai e extrem de dificil. 

 

Cea mai mare surpriza pe care-ai avut-o la MasterChef.

Cea mai mare surpriza a fost atunci cand au venit in platou copiii impreuna cu mama si fratii mei. A fost un moment extrem de emotionant.

 

Ai spus ca tu cresti 3 copii fara nici un fel de ajutor. Cum te descurci? Poate ai sfaturi pentru mamici in aceeasi situatie.

In primul rand, organizarea e pe primul plan. Sunt si momente in care zici „azi nu fac nimic, m-am saturat”. Dar niciodata sa nu lasi sa treaca mai mult de o zi fara sa faci nimic, altfel se aduna prea multa munca si te simti si mai neputincios. Impune-le copiilor sa mentina ordinea si, de asemenea, sa invete sa fie independenti. Sincer, eu nu imi aduc aminte cand am facut ordine ultima data in lucrurile Gianinei, care are 11 ani . Ea isi face ordine singura si lectiile la fel, eu doar controlez ceea ce face ea. E foarte mandra ca poate sa faca singura si in felul acesta nu ii va fi greu cand va pleca de acasa. Dar si cei mici cand  termina joaca isi pun jucariile la locul lor. Important cred ca este ca femeia sa nu devina sclavul copiilor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni