• Emisiuni
  • MasterChef
  • Prinde gustul competitiei "MasterChef", din 14 septembrie, de la 20:30, numai la PROTV!

Prinde gustul competitiei "MasterChef", din 14 septembrie, de la 20:30, numai la PROTV!

Prinde gustul competitiei "MasterChef", din 14 septembrie, de la 20:30, numai la PROTV!

Cel mai urmarit cooking show revine cu un sezon incendiar!

Cel mai urmarit cooking show din Romania, MasterChef, revine la PRO TV cu un nou sezon! Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti sa porneasca intr-o noua calatorie culinara alaturi de concurenti, pentru a descoperi urmatorul MasterChef al Romaniei. Si drumul nu va fi usor! Incepand cu sezonul numarul sase, vor exista probe noi, care vor face deliciul telespectatorilor. 

Filmarile au inceput deja, echipa pregatind un sezon presarat cu cele mai tari ingrediente: probe in deplasare in locuri surprinzatoare, invitati surpriza, preparate demne de bucataria MasterChef, concurenti pasionati, dar si noi provocari.

Chef Patrizia este extrem de optimista in ceea ce priveste noul sezon: "Am inceput deja filmarile pentru sezonul 6 si imi doresc ca actualii concurenti sa-mi demonstreze ca isi doresc cu adevarat sa prinda gustul competitiei culinare. Va fi un sezon extrem de bun, cu multe surprize si provocari!".

 "Avem concurenti complecsi, talentati si pasionati. O sa fie un sezon captivant! Abia astept sa le impartasesc din experienta mea, sa ne distram si sa facem lucruri senzationale impreuna", a declarat Chef Foa.

"Am filmat deja primele editii si am motive sa pariez pe un inceput de sezon foarte bun. Anul acesta avem probe spectaculoase si concurenti suficient de buni incat sa le faca fata. E posibil ca si noi sa fim pe alocuri mai exigenti decat anul trecut, dar cred ca atitudinea aceasta se inscrie in tendinta de crestere constanta a nivelului competitiei", a completat Chef Adrian Hadean. 

Razvan Fodor este sigur ca sezonul cu numarul sase va fi unul spectaculos: "Dupa primele episoade filmate, am facut cunostinta cu o noua serie de nebuni frumosi, veniti la MasterChef cu un gand comun, pasionati de bucatarie, dispusi sa faca totul pentru a castiga marele titlu! Sigur va fi un sezon spumos si cel putin la fel de savuros ca celelalte sezoane!".

Productia MasterChef este asigurata de Media Factory.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, din 14 septembrie, la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni